Rolul spiritual al femeii, partea a 4-a

Bărbatul și femeia în spiritualitate

Întrebare: Se pot dezvolta ambele calități într-o femeie, atât primirea cât și dăruirea?
Va fi oare armonioasă femeia care știe să primească de dragul dăruirii?

Răspuns: Dacă în lumea noastră, bărbații și femeile se disting între ei în funcție de un atribut biologic extern, în spiritualitate acest lucru nu contează deloc.

În Lumea Spirituală, în fiecare dintre noi (bărbați sau femei), sufletul este alcătuit din dorința de a primi și intenția de a dărui. Prin urmare, în spiritualitate poți fi “parte masculină”, adică dăruitor și soțul tău (partenerul de viață) – “parte feminină”. Apoi puteți schimba locurile în funcție de eforturile și condițiile specifice vouă. Acest lucru nu are nicio legătură cu sexul fiziologic.

Dacă tu și partenerul tău vă doriți să munciți spiritual, atunci alcătuiți deja un grup. Grupul este format  din minimum două persoane, pot fi și zece, dar nu mai mult. În grup, toată lumea dăruiește și toată lumea primește.

Prin urmare, toată lumea joacă rolul de a primi (femeie), precum și pe cel de a dărui (bărbat), sau ce se numește „partea feminină și partea masculină”. Și acest lucru nu are nici o legătură cu sexul lor. Deci, toate acestea sunt condiționate de starea fiecăruia.

În lumea noastră, diferența dintre bărbat și femeie este fixată în funcție de caracteristicile pur fiziologice. În Lumea Spirituală, într-un minut mă pot transforma din “bărbat în femeie” și din “femeie în bărbat”. Totul depinde de modul în care se manifestă în mine egoismul și de cât de mult reușesc să mă ridic peste el.

Va doresc tuturor să fiți “bărbați spirituali”,  totodată rămânând femei frumoase în lumea noastră.

va urma …

Din lecția în limba rusă de pe KabTV din 03.08.2020

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: