Sistemul sufletului comun

264.01Întrebare: Viața unui embrion depinde de cordonul ombilical. Și acesta, așa cum știm din Cabala, este grupul. Deci, așa cum o mamă își hrănește copilul prin cordonul ombilical, Creatorul dezvoltă o persoană printr-un grup?

Răspuns: În general da, prin societatea din jur. Poate fi un grup mic sau poate fi un mediu mare, adică natura minerală, vegetală și animală și întreaga omenire. Drept urmare, acesta este tot un sistem numit „un singur suflet”.

Prin mediu, o persoană primește toate forțele care coboară de sus. Se pare că grupul se află la baza acestui lanț, prin care trece influența de la rădăcina sa – Creatorul.

Deci, un mediu mare este întreaga lume; un mediu mai mic sunt rudele și colegii de muncă. Și există, de asemenea, oameni cu gânduri similare care, la fel ca tine, vor să avanseze în spiritual. Ei sunt cei importanți, deoarece în conexiune cu ei treziți forța superioară, astfel încât aceasta să-și exercite influența asupra voastră și să vă ridice.

Restul mediului înconjurător sunt părți ale aceluiași suflet, care nu sunt încă implicate direct în spiritual, dar treptat veți vedea cum împreună cu voi, creează acest sistem comun numit „un singur suflet”.

Din KabTV “Stări Spirituale” 8/6/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: