Succesul depinde de femeie

Conexiunea dintre femei poate avea un impact foarte puternic asupra guvernelor, țărilor și întregii lumi. Într-adevăr, în această perioadă a epidemiei cu coronavirus, totul depinde de intențiile noastre și nu de acțiuni.

Când bărbații merg la război și femeile rămân acasă, credem că bărbații au fost forța care a asigurat victoria în război. Dar nu este adevărat.

Femeile cu intențiile lor sunt cele care determină succesul războiului.

De la Malchut, adică de la o femeie, din profunzimea dorinței ei, este ceea ce determină tipul de ecran și lumina reflectată care va fi asupra lui. Prin urmare, succesul în ceea ce privește rapiditatea cu care putem pune capăt epidemiei cu coronavirus, conexiunea dintre noi și sfârșitul corectării lumii depinde de intențiile femeilor și de diseminarea informațiilor de către femei.

La urma urmei, această epidemie este o consecință a faptului că ne aflăm în ultima etapă a dezvoltării omenirii, care este numită „ultima generație”. Așadar, să punem capăt dezvoltării egoiste și vieții anterioare și să trecem la un nivel superior de existență, care se numește viață în lumea superioară.

Din Lecția pentru Femei 4/4/20 „Întrebări și Răspunsuri”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed