Un oraş care nu se teme de Coronavirus

Comentariu: În atmosfera actuală, având în vedere că viitorul este neclar, cu disponibilizări în masă și fără muncă, un grup internațional de oameni de știință a scris o scrisoare care a fost susținută deja de sute de mii de oameni.

Oamenii de știință au cerut guvernelor din întreaga lume să anuleze restricțiile de carantină și să lupte împotriva coronavirusului cu o strategie diferită care vizează dezvoltarea imunității populației.

Oamenii de știință scriu: „Oamenilor care fac parte din grupuri cu risc scăzut ar trebui să li se permită să revină imediat la viața normală. Menținerea blocărilor și restricțiilor poate provoca daune ireparabile. Ceea ce se întâmplă acum este agresiune”.

„Celor care nu sunt vulnerabili ar trebui să li se permită imediat să reia normal viața … … Politicile actuale de blocare produc efecte devastatoare asupra sănătății publice pe termen scurt și lung”.

OMS rezistă, spunând că aceasta este o scrisoare provocatoare, imorală, din partea oamenilor de știință. Dar, în principiu, direcția de a pune capăt tuturor măsurilor de carantină și de a dezvolta imunitatea națională, bazată pe populație, este acum foarte puternică în lume.

Răspunsul meu: Este dovedit că imunitatea poate fi dezvoltată?

Comentariu: Desigur, nu există dovezi. Aceștia spun că răul este mult mai mare din faptul că suntem închiși, adică din faptul că stăm într-o zonă închisă.

Răspunsul meu:  Atunci, să închidem un oraș și să vedem ce se întâmplă cu el.

Întrebare: Va funcționa sau nu? Este posibil să dezvolți o astfel de imunitate?

Răspuns: Cum? Doar stând acolo?

Comentariu: Cei care ar trebui să se îmbolnăvească se vor îmbolnăvi.

Răspunsul meu: Nu. Soluția nu se află la nivelul bolii, nu la nivelul virusului. Soluția este la următorul nivel superior. Nu la nivelul corpului animalic, ci la nivelul relațiilor. Dacă relațiile sunt corecte, virusul dispare și nu se răspândește. Pur și simplu moare, se evaporă, dacă există o relație bună între oameni.

Întrebare: Ați spus: „Să încercăm să facem un experiment cu un oraș”. Imunitatea se va dezvolta în timpul acesta sau nu?

Răspuns: Da.

Întrebare: Este posibil să efectuați experimentul despre care vorbiți, adică despre relații atât de bune între oameni încât virusul să dispară?

Răspuns: Depinde de oamenii care locuiesc în acest oraș. Dacă vor, dacă înțeleg, dacă sunt gata, dacă sunt într-o anumită conexiune clară între ei. Prin urmare, cel mai convenabil mod este de a lua un oraș mai mult sau mai puțin omogen.

Comentariu: Și să conduci experimentul?

Răspunsul meu: În ochii mei, acesta nu este un experiment. Aceasta este dovada exactă că acest lucru funcționează.

Întrebare: Cum îi vei convinge?

Răspuns: Le voi explica că doar o conexiune bună între oameni ne poate organiza, ne poate îmbunătăți, ne poate ajuta și ne poate ridica la un nou nivel de existență.

Întrebare: Va fi acesta un fel de pregătire? În primul rând, trebuie să înconjurăm acest oraș cu o rețea de televiziune și radio, spălând creierul oamenilor că doar o conexiune bună ne va ajuta. Cum vezi asta?

Răspuns: Desigur, acest lucru trebuie făcut serios, astfel încât acesta să fie promovat și prezentat în mod corespunzător întregii lumi.

Comentariu: Ce se întâmplă dacă dedicăm cu adevărat un astfel de spațiu și spunem: „Pentru cei care sunt pregătiți pentru acest experiment – aici sunt clădiri rezidențiale, premize bune”.

Răspunsul meu: Acesta este un lucru diferit. Aici există o raţiune anume, diferită.

Întrebare: Ce este mai bine? Pentru a crea o așezare și a invita acești oameni care sunt pregătiți pentru acest experiment dificil în care încercăm să ne tratăm bine.

Răspuns: Totuşi, acest experiment ar trebui realizat în Israel. Pentru că această națiune este obligată să demonstreze eliminarea unui astfel de virus care provine din egoism, din separare, din contradicții între oameni. Acest lucru este deosebit de important în rândul poporului evreu.

Întrebare: Ce ar fi dacă lansăm o astfel de idee, adică să creăm un astfel de oraș; în zilele noastre se poate face foarte repede, și să aducem partea din Israel care vrea să încerce prin relații bune să schimbe nu numai ceva în sine, ci și în întreaga lume?

Răspuns: Putem incerca.

Comentariu: Le vor fi daţi bani pentru asta?

Răspunsul meu: Cu siguranță. Practic toată omenirea ar fi interesată de acest lucru.

Întrebare: Ei trebuie doar să demonstreze axioma despre care vorbiți, că relațiile bune dintre oameni vor salva lumea. Acest grup mic, care va putea ajunge la relații bune între ei, va salva țara și lumea?

Răspuns: Da. Vom vedea cu ei, în măsura în care se tratează bine, că sunt sănătoși.

Numai că nu putem demonstra acest lucru într-un grup mic, deoarece nu sunt o definiție și o dovadă clare. Acesta ar trebui să fie un grup serios de mii de oameni.

Din KabTV „Știri cu dr. Michael Laitman” 15/10/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: