“Va lăsa Israelul ca Iranul să devină forţă nucleară?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora:  Va lăsa Israelul ca Iranul să devină forţă nucleară?

Recent, Israelul a discutat despre un atac asupra Iranului, şi nici iranienii nu-și țin gura. Ei au publicat o hartă cu ținte în Israel, afirmând că pot lovi orice loc din Israel și că tot ce este nevoie este ca Israelul să facă o greșeală pentru ca Iranul să termine Israelul.

În ceea ce privește dacă Israelul va ataca sau nu instalațiile nucleare ale Iranului, cred că este doar o vorbă. Iranienii – o civilizație care datează din cele mai vechi timpuri – nu sunt proști.

Și dacă Iranul are o bombă nucleară? Americanii și rușii se urăsc reciproc mai mult decât Israelul și Iranul și își continuă existența cu tot cu bombele lor nucleare.

Nu mi-e teamă că Iranul are o bombă nucleară. Dacă Israelul dorește cu adevărat să pună capăt amenințării iraniene și să se bucure de pace ca orice altă țară, este la latitudinea poporului Israel să stabilească pacea cu forța superioară.

Forța superioară este o forță a iubirii și a dăruirii. Când vom îndeplini condițiile pentru a lăsa forța superioară să ne învăluie planeta cu iubire și conexiune, atunci vom vedea cum amenințarea iraniană, precum și alte câteva procese negative care au loc împotriva Israelului, vor dispărea pur și simplu.

Din păcate, noi evreii nu lăsăm să se întâmple asta, motiv pentru care lumea se întoarce din ce în ce mai mult împotriva noastră. Legea naturii este să fim în întregime, perfecțiune și pace cu toată lumea, să iubim toți oamenii din lume, iar acest proces începe cu noi, evreii, să implementăm mai întâi o astfel de atitudine unii faţă de alții. Până când nu vom trece către o direcție de conexiune pozitivă unul cu celălalt, pentru a fi un canal de conexiune care să se răspândească în întreaga lume, vom continua să fim martori ai creșterii presiunii asupra Israelului și a poporului evreu.

Bazat pe videoclipul „Cum ar trebui să răspundă Israelul la amenințarea nucleară iraniană?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: