Viața generației viitoare

278.03Întrebare: Cum putem transmite informații despre forța integrală și societatea integral, tipului de oameni care nu au nevoie de muncă spirituală ca atare, dar cu toate acestea, vor exista în societatea viitorului?

Răspuns: Sunt sigur că omenirea va fi împărțită în grupuiri de zece, deoarece aceasta este forma optimă de predare și unire a oamenilor. Astfel, tuturor oamenilor li se va oferi educaţie integrală  și vor putea percepe natura prin grupurile de zece, pe principiul de a-ți iubi aproapele ca pe tine însuți.

Acesta este principiul nu doar al relațiilor bune, ci al schimbării percepției tuturor asupra lumii. Prin urmare, toți oamenii vor putea înțelege în ce fel de lume se află, unde natura este un singur sistem. Astăzi vorbim despre asta theoretic, dar în practică nu o simțim așa, deoarece fiecare trăiește în propria individualitate egoistă.

Așa cum există oameni în lumea materială care sunt angajați în teoria informației și controlului și cei care lucrează în locuri de muncă simple și nu știu nimic despre asta, tot așa vor exista oameni care sunt interesați să înțeleagă sistemul superior de guvernare și natura integrală globală în general.

Înțelepciunea Cabalei spune că întreaga omenire va trece treptat prin etapa de ridicare la percepția corectă a realității. Atunci vom putea fi capabili să ne construim într-adevăr viața în conformitate cu modul în care o vom percepe. Aceasta va fi viața generației corectate, în care ne înțelegem cu toții existența ca un întreg complet, într-o natură integrală și ne vom construi viețile în conformitate cu aceasta.

Mai mult, această viață va fi complet diferită de cea materială, deoarece în același timp vom percepe o realitate diferită dincolo de timp, spațiu și de orice restricții egoiste care ne dictează realitatea noastră astăzi.

Din KabTV: “Ştiinţa Managementului”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: