Vine timpul ultimei generații

Comentariu:  În prezent, există multe speculaţii despre ce se va întâmpla după coronavirus. Există o mulțime de temeri, în cea mai mare parte din faptul că nu va fi de lucru. Oamenii acum nu au bani, le este frică de noi viruși, le este frică să-și părăsească locuințele, le este frică să trimită copii la grădinițe etc.

Sondajele arată că puțini oameni văd lumina de la capătul tunelului. Cabaliștii spun că acesta este timpul „ultimei generații”.

Mulți oameni se tem de acest termen, „ultima” generație. La urma urmei, ultima înseamnă că nu va mai exista nimic după ea.

Vă rugăm să explicați oamenilor obișnuiți, ce este ultima generație.

Răspunsul meu: În starea ultimei generații, ne pregătim treptat să trecem la următoarea stare, starea sufletului. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să murim fizic, ci pur și simplu să începem să trăim, să existăm într-o stare de conexiune spirituală.

Un semn al ultimei generații este că umanitatea s-a apropiat de corectare și de eliberarea de egoismul său.

Nu va mai trebui să urmărim toate valorile materiale și egoiste. În liniște vom putea exista foarte simplu, până la punctul în care nu vom mai acorda atenție valorilor materiale, vieții materiale. Ne vom îndrepta numai către spiritual, adică spre conexiunea dintre noi. Vom ajunge într-o stare în care să preţuim numai interconectarea reciprocă dintre noi.

Vom începe să lucrăm împreună pentru a fi chiar mai mult decât prieteni, chiar mai mult decât un singur întreg.

Întrebare:  Crezi că acum umanitatea se mișcă în această direcție?

Răspuns:  O văd absolut clar. Mai mult, această mișcare este destul de intensă.

Întrebare:  Continui să spui că natura ne va face să ajungem la această conexiune. Dacă ne vom opune, ne va forța în mod constant. Cum fac ca o persoană să simtă asta? Are nevoie să simtă că este un egoist desăvârşit? Nu asta este ceea ce e important?

Răspuns: El va simți asta în timp ce merge mai departe. Pe de o parte, va simți că există presiunea de a se apropia de ceilalți, iar pe de altă parte, când va începe să facă acest lucru, va simți rezistența egoismului său. El va înțelege că ceea ce îl împiedică să se conecteze este egoul său. Așa cum este acum, nici măcar nu știe unde se află, nu-şi cunoaşte egoismul.

Întrebare:  Care sunt legile ultimei generații?

Răspuns: În principiu, acestea sunt legile care provin din unitate.

Întrebare:  O persoană ar trebui să înțeleagă că nu există altă cale de ieșire?

Răspuns: Absolut! Nu avem altă alegere. Am ieșit deja de pe drum. Acum nu mai este loc de întoarcere.

Întrebare:  Așadar, sarcina mea de acum este de a fi de acord, să accept acest lucru și să încep să merg uşor, puțin câte puțin, spre această conexiune, să încep să discut și să mă gândesc la asta?

Răspuns: Exact. Să înțelegem că tot ceea ce există este complet interconectat. Și trebuie să fim conectați reciproc între noi, și cu restul naturii. Până când nu ne vom putea iubi atât de mult încât „lupii vor locui cu oile”, nu ne vom împlini misiunea.

Cu alte cuvinte, trebuie să ducem întreaga natură spre reciprocitate și iubire, acolo unde în întreaga natură va exista grija unuia pentru celălalt, deoarece oamenii au grijă unul de celălalt.

Întrebare: Totul începe cu oamenii? Acesta este vârful? De îndată ce o persoană va ajunge în această stare, totul va fi rezolvat?

Răspuns: Da. Dacă merg către integralitatea în natură, toată natura va deveni integrală.

O persoană deja poate vedea asta de la virus. Iar virusul nu ne va părăsi, ca să nu credem că putem ieși din această stare. Trebuie să mergem doar către interacțiunea globală integrală. Acolo vom găsi o existență corectă, bună, ușoară. Ceea ce înseamnă, că aici trebuie să ne reconstruim.

Întrebare: Pentru ca noi să ne reconstruim, o natură umană și iubitoare ne poate aduce la durere mare?

Răspuns: Noi, ca egoişti, nu vrem să ne schimbăm. Ni se pare că o natură umană și iubitoare ar trebui să ne accepte așa cum suntem. Dar ne-a creat să fim opusul stării noastre finale, corecte și ne aduce treptat către ea, astfel încât să învățăm și să înțelegem diferența dintre aceste stări. Și atunci vom fi adulți.

Din KabTV “Știri cu Dr. Michael Laitman” 5/11/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: