Cercurile Corectiei

Daca avansati catre starea corecta, veti incepe sa vedeti ca intreaga voastra realitate exista in dorinta voastra. Nu exista nimic altceva in fara de dorinta voastra. In timp ce prin munca voastra voi aduceti mai aproape toate detaliile exterioare care par ca exista separat de voi, au fost contradictorii si pline de ura. Atunci aceasta forta a respingerii se transforma in forta conexiunii, si totul devine conectat intr-un singur sistem.

Doar asta constituie corectia. Locul unde apare spargerea este locul unde noi trebuie sa facem o lovitura inversa pentru a corecta asta. Primul om, Adam HaRishon, a fost un singur sistem, si acum partile sale, sufletele noastre, trebuie sa se conecteze impreuna la loc.

Insa, fiecare parte are libertatea de a aduce independent toate celelelate parti spre conexiune. Toate partile sunt incluse in oricine. Deci, eu trebuie sa ma conectez cu toti, si tu trebuie sa ii conectezi pe toti, si la fel si el. Atunci cand fiecare dintre noi se conecteaza cu ceilalti, el creaza un cerc plat, sectiunea sa.

De indata ce fiecare isi realizeaza libertatea de a alege, aceste cercuri, sectiuni,vor forma intreaga sfera. Aceasta este ceea va deveni starea finala corectata.
Din partea 1 Lectia Zilnica de Cabala 10/18/2011, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: