Ferestre catre Lumea Superioara

Nu exista nimic nou in lume, noi doar dezvaluim totul in relatie cu noi asa cum suntem la cel mai jos grad. Daca am fi fost la un grad mai inalt, atunci fenomenul nu ar fi trebuit sa fie realizat in aceasta lume materiala pentru ca am fi perceput-o de la nivel spiritual. Odata ce am inteles ce este la nivel de informatie genetica (Reshimo), nu este nevoie de realizare nici macar la nivel spiritual.

Cand omul atinge cea mai mareata materializare, totusi vorbeste de la cel mai de jos nivel. Asta este, realizarea unei actiuni vorbeste despre lipsa perfectiunii.

In realitate nu exista noi descoperiri. Ce se intampla este ca noi atingem nivelele superioare, treptat dezvaluind cele mai inalte radacini ale fenomenului pe care l-am descoperit astazi. Este ca atunci cand spui „uite” cand urci scara si te uiti pe geam. Cu fiecare pas spui „uite” continuand sa te uiti pe geam in timp ce urci mai sus si mai sus. Aceasta este revelatia!

Cu alte cuvinte, nu exista revelatie care sa se intample in afara ta. Tu te dezvolti, si apoi ceva ti se dezvaluie. Nu-i de mirare ca Einstein spunea ca se simte ca un copil la cutia cu nisip sau cu pietricele pe plaja.
Din lectia zilnica de Cabala 10/8/10, “Din carnea mea il voi cunoaste pe Dumnezeu”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: