Iubirea este mai puternica decat o explozie nucleara

Intrebare: De ce se spune ca puterea Luminii spirituale adusa de catre intelepciunea Kabbalah este mai mare decat o explozie atomica?

Raspuns: Stim ca cele mai puternice forte din lumea noastra sunt ascunse si obscure. Puterea muschilor, un bat intr-un pumn strans sau un cutit intr-o mana sunt depasite de arme de foc si de explozibil. Totusi, principiul ramane le fel: sa induca o lovitura.

Un impact si mai puternic exista atunci cand nu simtim lovitura insasi ci, mai degraba, consecintele ei, cum ar fi radioactivitatea. In zilele noastre, au fost inventate armele psihotronice; ele nu au impact asupra corpului uman ci asupra psihicului. Omenirea, pe masura ce se dezvolta, foloseste nivele din ce in ce mai inalte ale energiei. Nu le simtim, nici nu le percepem prin cele cinci simturi. Numai suferim consecintele, atunci cand ele ne produc rau.

Puterea spirituala este mai mare decat toate celelalte energii. Nu exista in materie, unde sau ganduri. Aceasta forta nu poate fi detectata de niciun instrument pamantesc.  Este imposibil sa folosesti aceasta forta cu intentie rea. Legea Primei Restrictii (Tzimtzum Aleph) interzice o asemnea folosirea a acestei energii. Poate fi folosita numai de dragul daruirii, asta este, pentru binele aproapelui nostru.

Mii de ani de dezvoltare i-au trebuit umanitatii pentru a ajunge la concluzia ca nu trebuie sa foloseasca puterea raului. Trebuie sa ne restrictionam egoismul nostru folosind-ul numai de dragul daruirii, pentru beneficiul altor persoane.

Armele spiritualitatii sunt armele iubirii. Sunt extrem de puternice si sunt menite sa arate unei persoane ca trebuie sa comute la o alta, diferita perceptie a realitatii, a lumii si a vietii sale. Nu este vorba de un alt bat imbunatatit, in mana cuiva ci, mai degraba este… o floare. Poseda o putere neobisnuita daca stim cum sa o folosim.

Cand incepem sa folosim aceasta putere spirituala, atunci Forta Superioara care conduce intregul univers, incepe sa actioneze de partea noastra si incepe sa implineasca munca impreuna cu noi. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa atragem aceasta putere, in loc sa o cautam in noi. Trebuie sa atragem Creatorul astfel incat el sa actioneze pentru noi. Totul in aceasta lume depinde de persoana care atrage Lumina Superioara si arma sa este diseminarea intelepciunii Kabbalah.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: