Jucati propriul vostru film!

Cabala ne spune cum sa ne schimbam vietile si sa urcam la un nivel diferit al existentei. Nu este la fel de simplu precum descoperirea unei noi forme de viata pe alta planeta, dar este revelarea  unei lumi suplimentare! Lumea noastra se va deschide ca un voal si dincolo de el vom vedea o lume diferita.

Nu am stiut ca tabloul pe care-l vedem este doar un ecran pe care diferite surse de Lumina, proiecteaza un tablou tridimensional. Dar dintr-o data, invizibilul se crapa in mijlocul ecranului si va incepe sa apara, iar noi vom vedea fortele care formeaza acest tablou pentru noi si care ii provoaca miscarea.

Cind oamenii au vazut prima oara intr-un film, un tren apropiindu-se, ei s-au speriat si au sarit de pe scaunele lor. Nu credeau ca acest lucru este posibil. In mod asemanator, noi nu intelegem ca traim in interiorul unui film. Astazi sint spectacole cu laser, care formeaza tablouri in aer, cu fascicole de laser, iar laserul este un fel de lumina. In acelasi mod, Lumina ne arata un tablou pe care-l vedem atit noi cit si toti ceilalti, care ne pare a fi complet real. Simtim si percepem existenta noastra deoarece sintem facuti din aceeasi materie imaginara. Acesta este motivul pentru care tabloul lumii noastre este foarte relativ. De fapt, nu exista si stiinta Cabala ne aduce la realizarea acestui fapt.

Natura, Elokim, ne invata treptat ca nu putem controla acest tablou. Este ca si cum Creatorul ne spune: „Filmul pe care vi l-am pus devine din ce in ce mai rau. De ce? Asta pentru a va obliga sa revelati fortele care stau in spatele filmului si sa le controlam independent. Deci preluati controlul asupra acestui film, in locul meu si jucati-l singuri!” Incepind sa participam in acest film, noi incepem sa intelegem, sa simtim si sa atingem Creatorul.

Din Programul “Portia Saptaminala de Torah” din 12/16/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: