O Natura Noua Dincolo de Granitele Logicii Corporale

Lumina este o impresie in interiorul dorintei, un fenomen special in vas si astfel il simt si il identific. Se spune ca fiecare Lumina care a aparut la un anumit nivel ramane acolo. Ceea ce inseamna ca toate starile care au existat in interiorul materiei creatiei, pe care o numim “Lumina” sau opusul sau “intuneric”, toate impresiile indviduale, raman intotdeauna in interiorul dorintei si exista simultan in aceasta, fara a se intrerupe una pe alta.

Este ca si cum aerul este umplut de milioane de unde radio care nu se deranjeaza unele pe altele deoarece se afla pe frecvente diferite. Ele nu se lovesc unele de altele. Acelasi lucru se intampla in vasul care include si mai multe componente. Tot ceea ce a avut loc acolo ramane in vas si vasele sunt incorporate unul in altul de la primul pana la ultimul.

Asta inseamna ca in fiecare vas exista toate celelelalte vase si deasemenea si starile lor. Dar aici nu este importanta cantitatea. Calitatea nu este rezultatul cantitatii, ea este deasupra acesteia cand se ridica deasupra acestei imense cantitati de impresii la operatorul care le convoaca. Astfel, eu atrag Lumina care transforma intreaga cantitate in unitate.

Nici o cantitate aditionala nu va genera o noua calitate. Puteti chiar numara pana la Ein Sof (Infinitatea). Nu exista limita la numerele rationale. Exista numere fizice care sunt exprimate de numere irationale si deci nu pot fi exprimate exact, deoarece includ un numar infinit de zecimale dupa virgula, ca de exemplu numarul pi. Aceste numere fixe si irationale ne arata elementele naturii. Insa dupa atingerea limitelor numerice, persoana cere o noua abordarecalitativa.

Din partea a 3 a Lectiei Zilnice de Cabala 10/07/2012Studiul celor Zece Sefirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: