Parasind iluzia

Intrebare: Cum pot stii ca citesc Zoharul cu intentia potrivita?

Raspuns: Trebuie sa te gandesti la conditiile de dezvaluire a Creatorului. Conditia este echivalenta formelor, ceea ce inseamna ca inauntrul dorintei mele de a ma bucura, o sa descopar si dorinta de a darui, intentia de a darui sau o aspiratie spre a darui.

Astept ca programarea mea interioara sa se schimbe de la a primi la a darui si atunci voi incepe sa simt diferitele forme de daruire care vin inspre mine. Si acesta este singurul lucru pe care il vreau.

Chiar acum sunt intr-un ocean de informatie spirituala, dar nu pot pricepe nici una. Imi lipseste programul prin care o pot simti. Pe de alta parte, daca aspir inspre asta si doresc sa o obtin, atunci avansez si vin mai aproape de a o intelege.

Tot ceea ce citesc in  Zohar sunt actiuni de daruire care au loc in realitate. Aceasta este singura realitate existenta, cu toate ca realitatea noastra materiala exista doar in subconstientul nostru.  Este o iluzie ca noi existam in ea.

Adevarata realitate este deasupra acestui nivel al subsconstientului, aceasta realitate imginara si care se desfasoara conform dorintei de a darui. Receptia inauntrul dorintei nici macar nu exista altfel decat in „visul” nostru.

De aceea, doresc sa urc peste senzatia mea catre adevarata realitate.
Din partea a2a Lectia zilnica de Cabala10/3/10, The Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: