Prinde Transmisiunea Creatorului

Placerea de a te bucura inauntrul si in afara ta nu este nici un obstacol in unirea dintre Creator si creatura. Singurul lucru care sta in drum este forma egoista a dorintei, care este opusa Creatorului. In orice caz dorinta insasi este un material perfect pentru receptionarea Luminii.

Daca vreau sa prind o unda radio, nu am nevoie sa fiu eu insumi o unda, am nevoie, pur si simplu, de un material care sa obtina aceeasi calitate cu cea a undei. Materialul in sine nu este nici un impediment, din contra, este fundatia in care voi descoperi unda. Eu trebuie doar sa fac acest material, cu calitati asemanatoare undei radio si apoi prin materialul meu pot sa-i prind influenta. Cu alte cuvinte, eu voi percepe forma de unda pentru care voi fi capabil.

Daca nu era pentru dorinta mea de a avea placere, niciodata n-as fi fost capabil sa-L stiu si sa-L simt pe Creator. Cum pot sa-L percep daca El este Creatorul, o entitate care exista in afara mea? Pentru asta eu ar trebui sa-L accept inauntru si sa-L simt inauntrul meu, si asta e posibil in interiorul materialului meu numai prin primirea formei Lui.

Niciodata nu voi fi in stare sa-L simt, in afara materiei mele, pentru ca eu sunt creatura si pot sa simt doar ce este in interiorul meu. In orice caz, materialul meu nu ma impiedica, dimpotriva, percep Lumina prin materialul meu. Sunt ca un receptor radio care, desi este facut din metal, plastic si silicon, este capabil sa prinda unda radio, pentru ca el poate reconstrui forma undei, in interiorul sau. De aceea ar trebui sa ma focalizez pe materialul meu dar si pe intentia mea, fiindca intentia este forma.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: