Proiecţia liberǎ

În spiritualitate  există un vas care este format din două părți: GE şi AHP. Toate cǎrţile cabaliste descriu cu precizie aceste rădăcini spirituale. Rezultatele sunt în lumea noastrǎ: „ramurile.” Cu alte cuvinte, acțiunea rădăcinilor din lumea Atzilut creeazǎ replica lor aici.

O putem compara cu grafice computerizate care sunt reflectate pe un ecran, astfel încât acestea să poată fi ușor de vizualizat. Văd figuri de oameni pe ecran: Unele dintre ele sunt o proiecție din GE, iar unele sunt din AHP. În spiritualitate, există o forță numită ” Abraham „, care clarifică vasele, dorințele, în două tipuri și ca urmare, există două grupuri în lumea noastrǎ: Israel, ceea ce înseamnă direct la Creator (Yashar Kel-) și națiunile lumii.

Totul provine din rădăcini, care, în „calculatorul” spiritual sunt prelucrate de un „adaos” special, până la sfârșitul programului. Noi urmăm procesul pe „ecran”, care este lumea noastră. Acum în funcție de relațiile dintre aceste două grupuri, putem învăța despre rădăcinile lor, sau ne putem ridica la rădăcini și să învǎțǎm despre ramuri.

Dar există o diferență (Δ) între proiecția pe ecran și sursa „computerizatǎ” și asta este împlinirea rolului nostru. În interiorul computerului controlul absolut şi cel care este responsabil cu ecranul are liberul arbitru (alegerea) în îndeplinirea obiectivului. Această opțiune este ascunsǎ în grupul numit „Israel”.

Douǎ acţiuni corecte referitoare la acest element problematic provin din asta, pe partea naţiunilor lumii şi pe partea Creatorului care se aflǎ în spatele „surselor”. Acesta este Israelul, care ar trebui să aducă lumea la corecție și sǎ arate tuturor ceea ce este bine și ce este rău și trebuie să explice planul creaţiei; pe scurt, el este dator lumii întregi..

Israelul poate fi mândru de această obligație și această muncǎ specialǎ, lucrarea Creatorului, sau o poate abandona ca fiind „lipsită de relevanță”.  În orice caz, după cum vedem din istorie, totul se învârte în jurul acestor oameni, din fericire sau din păcate pentru ei, în funcție de cum privim acest lucru.

Din partea a 4 a Lecţiei zilnice de cabala 8/30/12  “Servitoarea care este Moştenitoarea Stǎpânei Sale

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: