O discutie onesta cu Creatorul

Intrebare: Ce inseamna sa vorbesti cu Creatorul?

Raspuns: Sa vorbesti cu Creatorul, insemna in primul rand sa faci tot ceea ce poti ca sa descoperi imaginea Lui in tine. Incearca sa-ti imaginezi: El este motivul pentru tot ceea ce simt. Gandurile mele, dorintele si senzatiile sunt El, Cel care mi-a pus fundatia si m-a facut. Atunci cand decid ca realitatea mea curenta este stabilita de El, cum voi trata tot ceea ce mi se intampla? Sunt doua posibilitati:

  1. Sa-mi structurez direct atitudinea catre realitatea mea interioara, ca atitudine catre EL. Dar aceasta abordare este incorecta si instabila. Nu am nicio abilitate sa o testez sau sa o verific, pentru ca voi fi, cu siguranta ghidat de egoul meu si voi gresi.
  2. Mai intai, ma intaresc prin conexiunea cu ceilalti ca mine si apoi imi structurez atitudinea mea catre realitatea interioara prin trecerea prin aceasta conexiune a imaginii. In acest caz, sunt cu certitudine pregatit in anumite calitati ale daruirii, si calitatile mele sunt adaptate imaginii Creatorului. Astfel, in loc sa schimb imaginea, imi schimb atitudinea catre el. Asta inseamna sa vorbesti cu Creatorul.

Din prima parte a Lectiei zilnice de Cabala, 20.09.10, Maretia unei persoane depinde de credinta sa in viitor

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: