Intentia la Conventie

Intrebare: Ce intentie ma va juta sa ating „rugaciunea celor multi” la urmatoarea conventie?

Raspuns: Conventia noastra este dedicata revelarii conectarii dragostei dintre noi, asa cum este spus: „Israel sunt prieteni intre ei.” Isra-El inseamna „direct catre Creator”. Fiecare persoana din lume este raportata la Israel cand intentioneaza sa reveleze Creatorul.

Este clar ca „rugaciunea Israel” este intotdeauna „rugaciunea celor multi” si intentia este  sa obtinem garantia reciproca, cum este scris.  „Vom face si vom auzi”. Cu alte cuvinte, o sa stabilim o conectare intre noi si revelarea Creatorului din interior; o sa atingem adeziunea si asemanarea proprietatilor cu forta de daruire.

La fel ca toata munca noastra, conventia urmatoare este destinata sa explice oamenilor munca pe care ei trebuie sa o faca. Exilul s-a terminat. Ne-am intors in Tara lui Israel, si trebuie sa ne ridicam la nivelul lui Israel, direct la Creator.

De aceea natura ne preseaza constant sa descoperim conectarea dintre noi si sa explicam scopul creatiei natiunilor lumii. Asta inseamna sa „fii lumina pentru natiuni”, adica sa ajuti omenirea sa reveleze conectarea universala si sa se ridice la nivelul spiritual.

Intelepciunea Cabala ne spune ca timpul existentei in lumea noastra este de 6,000 ani incepand cu prima corectie si pana la sfarsitul ei. Astazi este anul 5,771 si trebuie sa completam corectia in aceasta perioada care ne-a mai ramas pana in anul 6,000.

Din  Cabala pentru incepatori,  “Rugaciunea celor multi,” 10/11/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed