Poarta Lacrimilor este o rugaciune de fericire

Noi nu intelegem cum putem cere ceva daca deja suntem fericiti si nu vrem nimic. Cu toate acestea, cea mai mare sursa de bucurie este atunci cand am atins cererea dreapta – cererea pentru forta de daruire. Noi nu cerem o schimbare a starii noastre sau realizarea dorintei de a ne bucura; suntem multumiti cu tot si nu avem nevoie de nimic.

Nu te poti plange Gazdei despre intreaga realitate, deoarece acest lucru ar insemna ca esti nemultumit de El si respingi tot ce a facut. Asta este ceea ce faci atunci cand te simti rau in lumea Lui. Deci, ce ar trebui sa-I ceri? Ar trebui sa-L rogi numai, sa te faca asemenea Lui. Aceasta rugaciune este numita „Poarta Lacrimilor”. Este atunci cand doresti sa-I dai in schimb, chiar mai mult, si totul iti produce fericire. Creatorul si cu tine sunteti ca doi prieteni buni, iubitori care inteleg conexiunea care ii leaga. “Elixirul” acestei lumi si “musafirul” Lui ajung la uniune si cauta modalitati de a intari aceasta legatura, chiar mai mult, in scopul de a se implini unul pe altul.

Bucuria este un semn foarte bun. Aminteste-ti acest lucru atunci cand vezi oameni care plang si dispera intr-o rugaciune, deoarece ei cred ca ar trebui sa primeasca o recompensa pentru ea. Ar trebui sa ne fie dorinta plina de bucurie, deoarece astfel justificam Creatorul si putemt apela la El cu o cerere de corectare.

Sa fim fericiti cand am ajuns la aceasta ruga – la “poarta lacrimilor”, care este plina de bucurie. Este o stare in care sunt inundat de bucurie si realizez cat de mareata este aceasta stare, pentru ca ma prezint, in sfarsit, in fata Creatorului cu o cerere care este acceptata. Ea imi aduce Lumina Reformatoare, care-mi permite sa realizez actiuni de daruire.

Aceasta este starea numita “Poarta Lacrimilor”, contrar a ceea ce oamenii cred, de obicei, ca ar insemna. In spiritualitate, toate numele sunt prezentate in termeni de daruire si de aceea, acestea sunt diferite de cuvintele si notiunile cu care noi suntem obisnuiti. Noi nu vorbim despre plans si ras in lumea noastra, ci despre stari spirituale.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed