Responsabil pentru lume

Intrebare:  Ce ar trebui sa asteptam de la urmatoarea conventie? Ce intentie ar trebui sa construim?

Raspuns: Ne apropiem de schimbari foarte puternice datorita unificarii noastre si sper ca viitorul lant de conventii ne va ajuta sa pastram punctul de vedere impreuna pentru o luna intreaga fara sa il parasim. Munca, familie, copii, probleme persoanale –  in ciuda tuturor acestora, inconstient, intr-un oarecare colt al mintii mele, pastrez un loc pentru cel mai important lucru si ma ingrijorez constant pentru unitatea noastra, despre cum avansam de la o conventie la urmatoarea, de la o zi la alta, in intentiile noastre si in solidaritatea noastra interioara – pana atunci, in interior, vom revela pe Creator.

Noi am studiat teoretic aceasta de foarte mult timp, deja. Asa ca sa ne dorim cu adevarat ca EL sa fie revelat. Am auzit de asta de mii de ori – asa ca haideti sa facem efortul.

Nu putem cadea in dubii, “ Din nou?  De cate ori nu am trecut noi prin aceasta? “ Ne aflam in pragul realizarii. Si lumea, de asemnea, cere aceasta. La urma urmei, nu are nici cea mai mica sansa de a gasi o solutie. Pe internet vedem ce tipuri de “ solutii “ sunt oferite ca rezolvare a crizelor moderne, cum oamenii incearca sa le ascunda si sa le treaca sub tacere pentru ca ei nu vad nici o iesire din asta.

Intr-o forma care este confortabila, clara si inchisa oamenilor, trebuie sa informam lumea ca exista o solutie, si cu cat mai repede o realizam, cu atat mai putin vom avea de suferit.

De aceea, intentia noastra la conventie este sa incepem “ sa traim permanent” in grupul care aduce lumii intregi solutia pentru criza. Nu este nimic  mai important ca sa ne putem pregati sau face pentru lume.

Chiar acum suntem la un punct foarte important: Este un pacient bolnav care zace in fata noastra iar boala sa este aproape mortala, dar noi putem crea un remediu pentru a-l vindeca. Apoi nu doar ca va fi sanatos, dar se va ridica la nivelul Creatorului, la o noua dimensiune, eterna.

De aceea, noi trebuie sa atribuim cea mai mare importanta posibila eforturilor si statusului nostru – ascensiunea pe care o incepem pe parcursul acestor zile. Trebuie sa ne mentinem responsabili pentru felul de datorie pe care o purtam. Cine suntem noi sa primim o asemenea misune mareata – sa participam de fapt in corectarea nu doar a lumii, ci a intregii realitati?

Trebuie sa fim putin mandri; aceasta ne va ajuta sa simtim responsabilitatea noastra.

Din partea a patra a Lectiei Zilnice de Kabbalah 5/16/11, “ Pacea in Lume”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: