Cum se Poate ca Intreaga Lume sa Devina o Singura Familie

Am primit o intrebare: Recent, ai menţionat că o societate corectata este ca o familie, în cazul în care profitul obţinut de către corporaţii şi diferite industrii vor fi folosite pentru a beneficia întreaga ţară şi întreaga lume. Cum va afecta acest lucru viaţa noastră? Întreaga ţară va lucra pentru binele întregii lumi?
Răspunsul meu: Nu vorbim inca, despre acest fel de o conexiune între tari. Cu toate acestea, Baal HaSulam spune că acest model poate fi construit într-o ţară. Toate companiile care există în această ţară, precum şi toate persoanele care trăiesc acolo ar munci în conformitate cu principiul fraternitatii, fara scopul de a primi un profit. Cu alte cuvinte, oamenii ar munci şi vor contribui cu profiturile lor la trezoreria comuna a tarii, iar capetele inteliginte, ale ţării vor determina modul de a distribui excedentul, pe cea mai buna cale posibila.
Legea este foarte simplă: fiecare persoană primeşte exact cat are nevoie pentru o viaţă normală. Şi nu contează dacă este vorba de o singură persoană sau de o mare întreprindere.
În articolul „Viitoarea Generatie,” Baal HaSulam scrie că ar trebui  creata, mai întâi, o mică organizaţie a cărei majoritate va fi altruista. Această organizaţie ar include toate formele de guvernare şi, treptat, intreaga lume i se va alătura. Această organizaţie va fi ca un punct de lume, înconjurat de naţiuni şi guverne, şi fiecare va avea un program şi o conducere.
Dacă ai probleme sa-ti imaginezi asta, atunci gândeşte întreaga umanitate ca o familie. Aceasta este ceea ce Natura cere de la noi. Sarcina noastră este să ne organizăm în acest mod, cât mai rapid posibil, şi să explicam tuturor, ca acest lucru este pentru propriul nostru beneficiu. Acesta este scopul diseminarii Kabbalah în întreaga lume.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed