Exista un scop in turbulenta din vietile noastre

Noi suntem intr-o situatie penibila unica astazi : Natura ne arata ca suntem separati si ne uram unul pe altul, si ca egoismul nostru este distructiv. Deja aceasta ne arata, deasemenea, ca depindem unul de celalalt la nivel global si ca suntem conectati impreuna impotriva vointei.
Noi nu trebuie sa alergam nicaieri unul fata de altul. Suntem constransi sa ne supunem legii Naturii, si Natura este cea care ne constrange, mai degraba decat conditiile artificiale facute de catre om. Daca nu urmam aceasta lege, vom fi chiar intr-un mai mare conflict cu Natura, punandu-ne pe noi insine la riscul loviturilor mai mari si suferintei, chiar stingerii. Si toate acestea se vor intampla datorita egoismului nostru.
Suntem in starea expulzarii din Natura. Nu exista nimic care ne-ar putea elibera din aceasta stare? Exista: salvarea noastra consta in crearea legaturii corecte dintre noi si cu Natura dimprejurul nostru. Aceasta ne va da oportunitatea de a deveni o armonioasa parte integranta a acesteia.
Este imperativ ca fiecare dintre noi sa simtim si sa intelegem ca supravietuirea – mancarea noastra, climatul, sanatatea, conditiile psihologice si spirituale, si orice altceva – depinde, exclusiv de armonia noastra cu Natura. De fapt, aceasta turburare din vietile noastre este intentionata. Toate situatiile, incidentele si starile prin care trecem sunt menite a ne ajuta sa revelam interiorul – Creatorul. Problemele si stresul sunt cele ce ne permit a invata sa-L simtim pe EL si sa incepem sa vedem ca EL este motivul din spatele fiecarui lucru.
Acesta este motivul pentru care criza vine in valuri. Scopul este de a revela ca ura dintre noi este motivul tuturor lucrurilor rele din lume. Noi vom vedea apoi, ca aceasta ura este echivalenta cu expulzarea din perfectiune, si ca urcarea deasupra urii ne va elibera de aceasta alungare.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed