O Alta Dezamagire In Cercetarea si Prevenirea Incalzirii Globale

In Stiri: (din Political Lore): ”De ce inseamna “Climategate” Sa obtii putin fara nicio Acoperire Financiara?” In 2008 Dr.Roy Spencer a scris o carte intitulata “Confuzia Climaterica: Cum Isteria Incalzirii Globale Conduce la o Stiinta Gresita, Politicieni Codosi si Politica Ghidata Prost – asta Raneste Saracii”. Dr. Roy Spencer este fostul conducator stiintific pentru Studii Climaterice al Centrului Marshall pentru Zboruri Spatiale de la NASA. In aceasta carte el argumenteaza ca programele create de Congres pentru “combaterea” incalzirii globale s-au grabit sa devina lege. Legile si politicile sunt repede facute atunci cind exista o “teama” de care trebuie sa se aiba grija. Frica este cel mai bun prieten al legiuitorilor. Frica face sa treaca notele de plata usor, cu putina opozitie.

De ce inseamna “climategate” sa obtii putin fara nicio acoperire? Este vorba in totalitate despre bani. Sunt atat de multi bani care pot fi facuti pe socoteala fricii cauzate de incalzirea globala, intrebati-l pe Al Gore.  Mai multa frica si mai mare recompensa pentru Congres, pentru oricine. Programele de Stiri AU NEVOIE de povestiri apocaliptice ca sa supravietuiasca. Aceasta,incalzirea globala, le da lor o poveste pe care ei o pot adauga ici colo oricand au nevoie de ceva despre care sa vorbeasca. Oamenii care promoveaza incalzirea globala vor doar sa infricoseze si sa invinuiasca poporul american si afacerile. Frica produce bani si grabeste legislatura. Cati oameni de stiinta au gasit de datoria lor sa iasa sa spuna de ce se intampla “incalzirea” aceasta sau sa iasa sa spuna cum sa combatem “incalzirea”.

Comentariul meu:Acesta este inca un semn despre cum oamenii devin din ce in ce mai frustrati cu toate eforturile lor de a-si face viata mai buna. Intre timp, lucrurile merg din ce in ce mai prost, si ca rezultat, oamenii sunt din ce in ce mai inclinati sa inceapa sa auda perspectivele date de Kabbalah.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: