Profesiile Corespunzatoare Pentru Purtatorii „Genei Razboinicului”

aliens2520are2520a2520trick2520of2520the2520imaginatio

La stiri (Universitatea de Stat din Florida) „Studii din statul Florida relationeaza “gena razboinicului” cu apartenenta la gasti si clanuri care folosesc arme”. Baietii care sunt purtatori ai unei anumite variatii a genei MAOA (oxidaza monoamina), denumita uneori “gena razboinicului”, sunt mai predispusi nu doar sa se alature gastilor dar sa si fie printre membrii cei mai violenti care folosesc arme, conform unui studiu recent al Universitatii de Stat din Florida, primul care confirma ca MAOA este direct legat de gasti si arme. Rezultatele sunt aplicabile doar la genul masculin…

“Cu atat mai mult cu cat am aflat ca forme ale acestei gene pot distinge membrii unor gasti care au fost evident mai predispusi sa aiba un comportament violent si sa foloseasca arme, spre deosebire de membrii care aveau o predispozitie mai mica pentru oricare din aceste forme.”

Comentariul meu: Deci ce motiv avem sa ii dam in judecata pe acesti purtatori amariti ai acestei gene? O facem pentru ca nu putem judeca Natura sau pe Creator? Kabbalah sugereaza sa folosim aceste predispozitii pentru profesii in armata si politie. Intre timp, corectarea este posibila doar prin intermediul Luminii Superioare, care a creat aceste predispozitii.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: