O viață nouă nr. 1293 – Faze ale gestionării conflictelor

O viață nouă nr. 1293 – Faze ale gestionării conflictelor

Dr. Michael Laitman în discuții cu  Oren Levi și Yael Leshed-Harel

Răsucește-l, sucește-l și fă o întoarcere la 180 de grade! Conflictul este o realitate a vieții ce ne poate ajuta să experimentam niveluri noi de plăcere atunci când știm cum să-l folosim adecvat în beneficiul tuturor. Înțelepciunea Cabala ne învață cum să gestionam conflictele în așa fel încât toată lumea să fie mulțumită. În primul rând trebuie să punem neînțelegerile deoparte și să ne concentram la conexiunea dintre noi, ca și cum nu am avea nimic de împărțit sau luptat.

După ce ne ridicăm deasupra conflictului împreună în acest fel, inversăm conflictul în așa fel încât mărim conexiunea dintre noi. Cu alte cuvinte, fiecare persoană pune conexiunea pe primul loc, deasupra conflictelor și intereselor personale.

Noi toți ne angrenam între noi într-un fel de joc al compromisului și al reciprocității în așa fel încât să fim împreună la finalul zilei. De multe ori nu exista soluții corporale la conflictele apărute. Soluția sta în a învață să ne bucuram de ceea ce se bucura și alții.

Este despre a schimba modul de gândire către gândirea integrala. Bucuriile personale sunt limitate, dar bucuria integrală este nelimitată.În felul acesta, ajungem să experimentăm plăcerea într-un mod infinit.

Din emisiunea de pe KabTV ”O viață nouă nr. 1293 – Faze ale gestionării conflictelor” din 03.01.2021

From KabTV’s “New Life 1293 – Phases Of Dealing With Conflicts, ” 1/3/21

 VideoPlay Now | Download  AudioPlay Now | Download

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: