Efectul metronomului în viața noastră

522.01Întrebare: Ați citat în mod repetat efectul metronomului, care este faptul că metronoamele care se mișcă aleatoriu vor începe brusc după un timp să se miște în sincron.

Există un detaliu foarte important aici: metronoamele ar trebui să stea pe aceeași bază. Dacă puneți metronoame sincrone pe baze diferite, acestea se vor slăbi după un timp. Ar trebui să existe o singură bază pentru metronoame.

Umanitatea de astăzi seamănă cu astfel de metronome versatile. Toată lumea se mișcă în direcții diferite. Ce bază ar trebui să fie plasată sub toate aceste „metronoame” astfel încât acestea să înceapă brusc să se miște armonios împreună după ceva timp?

Răspuns: Este legea dependenței reciproce, a dependenței reciproce absolute. Dependența fiecărei persoane de toată lumea, a tuturor de toți ceilalți.

Comentariu: Dar acum toată lumea, inclusiv oamenii de știință, susține că omenirea de astăzi seamănă cu un sat care este dependent unul de celălalt. Chiar și noi vedem asta.

Răspunsul meu: Dar nu văd o consecință imediată care să mă împiedice să fac acțiuni egoiste. Prin urmare, nu ajută.

Întrebare: Deci toate acestea rămân în teorie? Oamenii de știință vorbesc, lasă-i să vorbească.

Ce ar trebui să facem pentru a ajunge la această lege? În principiu, este o lege logică, că suntem deja cu toții într-o relație reciprocă. Undeva este război și toată lumea suferă; cineva se ceartă undeva și toată lumea suferă. Poate un fel de dictatură să strângă lumea? Suntem în relație reciprocă cu totul!

Răspuns: Nu, aceasta nu va fi îndeplinirea unei legi voluntare, sincere. În acest fel, îi poți pune pe toți la rând și atât.

Întrebare: Vreţi și dvs. să fie voluntar și sincer?

Răspuns: Având în vedere că fără aceasta vom fi pierduți. Trebuie să fie așa.

Întrebare: Când vine conștientizarea? Când nu mai suport?

Răspuns: Da, probabil că da, cu conștientizarea că este imposibil altfel.

Întrebare: Deci acum suntem conduși într-o fundătură?

Răspuns: Da. Trăim vremuri bune.

Întrebare: Marii înțelepți cabalişti au spus: „Nu ne-ar plăcea să trăim în acest timp”. Credeţi că trăim în această perioadă?

Răspuns: Ne apropiem. Ce se va întâmpla în continuare este greu de imaginat. Va fi un astfel de studiu asupra propriei noastre cărni.

Întrebare: Percepeţi în mod direct cuvintele înțelepților din trecutul îndepărtat că nu și-ar dori să trăiască în acest timp?

Răspuns: Da. Atât la propriu, cât și la figurat, în toate sensurile.

Întrebare: Ne așteaptă vremuri atât de grele dacă nu ne venim în fire? Și a-ți veni în fire înseamnă iarăși după cum spuneţi, să ajungi să-ţi iubești aproapele?

Răspuns: Da, nimic altceva. Aceasta este legea și trebuie împlinită.

Vom aștepta până când mâna iubitoare a Creatorului ne va stoarce de sus.

Întrebare: El, fiind iubitor, ne face să devenim iubitori?

Răspuns: Da.

Întrebare: Și atunci totul se va termina și va începe o dimensiune complet diferită?

Răspuns: Vom fi ca metronoamele. Aceasta se numește a sta pe o singură bază.

KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 2/9/23

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: