A descoperi forța iubirii

Întrebare: Cum corespund eforturile noastre în dezvoltarea noastră spirituală în planul creației?

Răspuns: Fără a cere permisiunea noastră, acest plan ne ajută să avansăm prin forțele naturii, precum nivelurile mineral, vegetal și animal.

Dar, pe de altă parte, ni s-a dat Tora, înțelepciunea Cabala, și noi înțelegem acest proces și știm ce faze ne așteaptă. Fiecare dintre ele este esența dezvăluirii răului în natura umană. Va sfârși prin a se revela, dar întrebarea este de a ști cum? Dacă se dezvăluie fără pregătirea mea, devin mai rău în raport cu toată lumea, și același lucru pentru toată lumea.

Dar, dacă folosesc înțelepciunea Cabala, și ascult și accept sfaturile profesorului, înțelepților și marilor cabaliști care continuă să ne învețe, descopăr răul în mod diferit.

Știu că răul va crește acum și cu ceilalți, mă pregătesc și mă concentrez pe asta în avans, astfel că ura nu va străluci, nici nu va apărea. Ea este în fierbere, dar noi o controlăm și știm de ce și în ce scop asta se întâmplă. Vom munci asupra noastră pentru a o restrânge.

Apoi, revelația inevitabilă a răului are loc în mod diferit, și, contrar ei, vom descoperi forța iubirii. Este scris că ”iubirea acoperă toate păcatele”. Astfel, corectăm tot răul în noi, într-un mod bun și pozitiv.

Asta este posibil dacă înțelegem ceea ce se întâmplă și că fiecare parte este oprită să cadă în ură. Dar, pentru a face asta, trebuie să unim națiunea, să consolidăm conexiunea corectă reciprocă între oameni, să ascultăm înțelepții, și să fim bine organizați.

Din ”o viață nouă”, kab.tv, 25.12.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: