A Studia Kabalah este Alegerea ta

Doua intrebari privind necesitatea studiului Kabalei:

Intrebare: Poti detalia, te rog, de ce vezi studiul Kabalei ca esential si ca o conditie ca ego-ul sa aiba stralucirea sufletului comun? In opinia mea, acest lucru nu este esential. Cineva poate obtine acelasi efect, prin Tikun Olam (corectarea lumii, in orice forma ar putea fi necesara, fie practic sau spiritual), chiar daca nu studiaza Kabbalah.

Raspunsul meu: Tu nu ai incercat inca, tot ce e acolo, si ceea ce faci este alegerea ta. Continua cu variatele tale tentative, cat timp ai posibilitatea si cat timp lumea mai exista. Intre timp, suferinta te va face mai intelept si, eventual, vei alege Kabbalah.

Kabbalah te invita sa gaseasti o dovada rationala, o teorie exacta, practica, si puterea de a te corecta, in loc de a alege o tehnica, cu ochii inchisi.

Intrebare: Tu te referi la modul in care vom fi impinsi la spiritualitate si ca Natura ne va da lovituri pana cand vom accepta invatatura ta, ne mai vorbim de metodele secrete pe care le utilizezi in instruirea studentilor tai, pentru a disemina Kabbalah. Sincer asta suna ca o amenintare, si ar fi o cumplita grosolanie, suna cum ca “Natura” incalca legile sale proprii. Daca Creatorul incalca legile sale proprii, atunci de ce ar trebui sa le respecte?

Raspunsul meu: Ce vorbesti? Nu exista metode secrete. Vino la Centrul nostru si vei vedea tu insuti.

Nu exista forte magice si secrete in lume. Totul este deschis pentru tine. Trebuie doar sa le faci sa creasca.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: