Accesul deplin la Programul vieții

Întrebare: Există vise „profetice”?

Răspuns: Există oameni care pot prezice viitorul. Ei intră intr-o stare specială de transă, ca și cum ar dormi, și pot vedea evenimentele care vor avea loc în viitor. În viața reală, aceste stari nu se manifesta inca, dar ele pot fi văzute într-o stare de vis.

Comentariu: Se pare că unele vise sunt declanșate de experiențele din trecut care rămân într-o persoană, și alte vise dezvăluie viitorul, ca și cum suntem capabili să ne conectam la un flux mai mare de informații.

Răspuns: Da, acest lucru este posibil, pentru că fiecare dintre noi are un program a tot ceea ce se va întâmpla cu el înainte de sfârșitul acestei vieți, și poate dincolo de ea. Și dacă o persoană posedă abilități speciale, care îi permit să vadă în viitor, atunci ea il poate prezice.

Au fost astfel de vizionari de-a lungul istoriei. De-a lungul veacurilor, oamenii le-au folosit, dar în cele din urmă, au fost, de obicei, uciși pentru ca faceau previziuni nedorite. Nu este o coincidență faptul că viitorul este ascuns de noi. Este mai bine să nu știm ce ne așteaptă și să încercam să construim un viitor pentru noi insine, gândindu-ne ca si cum ar sta în puterea noastră.

Animalele nu-si fac nici un plan pentru viitor, cu excepția pastrarii instinctive a hranei pentru iarnă. Ele nu o fac conștient, ci instinctiv. Și dacă o persoană si-ar cunoaste viitorul, s-ar sinucide tocmai pentru că viața sa ar pierde orice sens. Prin urmare, natura ne-a privat de posibilitatea de a vedea viitorul.

Cu toate acestea, datorita înțelepciunii Cabalei, avem posibilitatea de a ne îmbunătăți viitorul. Ne putem ridica deasupra destinul nostru stabilit cu condiția că ne putem ridica la nivelul la care acest program al viitorului a fost scris și apoi putem fi capabili sa intoducem in acest computer, folderul corect, și sa ne re-programam întreaga noastră viață din nou.

Noi insine vom fi capabili să ne planificam etapele intermediare ce vor veni și sa schimbam toate starile prin care trecem, cu excepția celei finale. Starea finală se referă la un grad mai mare, pe care nu suntem acum capabili sa-l obtinem.

Înțelepciunea Cabalei ne explică faptul că aceasta este cea mai bună și perfectă stare. Și dacă vrem să avansam spre ea de-a lungul unei cai corecte, trebuie s-o studiem și să înțelegem din asta cum putem realiza treptat acest viitor luminos în fiecare etapă a dezvoltării noastre.

Incepand de astazi, eu pot atrage catre mine fragmentele un viitor bun și le pot realiza chiar acum, în viața mea. Acesta este scopul înțelepciunii Cabalei care ne învață cum să realizăm viitorul nostru bun.

Din Emisiunea KabTV „O viață nouă” 11/01/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: