Aceasta Intrebare Contine Mai Mult Decat Credem

psychiatry-and-kabbalah

Intrebare: Puteti explica intrebarea “Care este sensul vietii?”

Raspunsul meu: Intrebarii “Care este sensul vietii?” i se poate raspunde la nivelul acestei lumi prin “Cum obtin satisfactie personala?”, sau la nivelul lumii spirituale, intrebarea se pune “Pe cine multumesc?” “Ce ar trebui sa fac cu viata mea?” “Incotro ar trebui sa merg?”

Trebuie sa lamuresc misterul despre ”sensul vietii”. Aceste intrebari inrudite au de-a face cu sursa vietii ”Pentru ce traim?”, “De ce traim?” , ”Care este secretul vietii?”, “Cum si de ce a aparut viata?” Astfel, intreband despre ”sensul vietii” nu inseamna, neaparat, ca intrebam despre originile vietii, este mai mult o introspectie despre motivul pentru care se intampla totul si unde ma conduce asta. Intrebarea”Care este sensul vietii?” are de-a face cu toate intrebarile fara raspuns din intreaga viata.

Omenirea isi pune acum aceasta intrebare. Oricum, cat de profunda si plina de sens este intrebarea care se pune in acest moment? De exemplu, daca o persoana are ghinion in viata, sau doar o usoara insatisfactie, se intreaba ”Care este sensul vietii mele?”

Raspunsul se dezvaluie doar dupa ce intrebarea a fost imprimata in inima prin munca asidua si straduinta, indreptate direct spre scop.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed