Adevărul despre relaţiile virtuale

Cabala & Relaţiile

Sfaturi despre cum să construim relații de succes bazate pe principiile spirituale și pe înțelegerea naturii noastre

Relațiile virtuale sunt produsul propriei noastre imaginații.

Mulți oameni creează astăzi „conexiuni romantice virtuale” pe site-uri sociale precum Facebook. Întâlnesc alte persoane, împărtășesc poze și chiar se îndrăgostesc de partenerii lor virtuali!

Motivul pentru care suntem atât de atrași de partenerii noștri virtuali este că legătura pe care o facem cu ei este nematerială, este desprinsă de contactul fizic și chiar „spirituală” într-un fel. Deoarece nu suntem legați de nicio limită fizică, suntem lăsați liber să fantazăm cât ne dorim, să atribuim cele mai bune calități celuilalt virtual și să ridicăm conexiunea cu ei „în nori, ” ca să spunem așa. Ne convingem de cât de specială este această conexiune și că este o oportunitate de a ajunge la o iubire frumoasă și perfectă.

Dar din păcate totul este o iluzie. Pe Internet, trăsăturile fizice ale unei persoane sunt ascunse, iar aspectele sale interioare sunt subliniate. O persoană se poate exprima în orice fel dorește, dar problema este că pierdem din vedere realitatea pe măsură ce devenim cufundați fără să știm în acest joc. Uităm că nu avem de-a face cu o persoană reală, ci cu propria noastră imaginație.

Când vedem pe cineva în viața reală, în persoană, atunci putem spune dacă într-adevăr are anumite trăsături sau nu și putem vedea dacă acele trăsături sunt reale. Pe Internet totuși, vedem doar o imagine (selectată cu atenție) și citim câteva rânduri care sunt mai probabil să fie minciuni – și ajungem să ne imaginăm lucruri care sunt complet nerealiste. Cu toate acestea, în momentul în care ne întâlnim personal cu partenerii noștri virtuali, această bulă de dulce fantezie se sparge.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: