Aduceți lumina lumii

Rabash, „Care este gradul pe care ar trebui să-l atingem pentru a nu trebui să ne reîncarnăm?”: Faptul este că trebuie să știm că toate sufletele se extind din sufletul lui Adam HaRishon. El se numește Adam HaRishon, ceea ce înseamnă primul om. Un om este numit colectarea tuturor calităților egoiste într-una singură, altruistă. După ce Adam a păcătuit, adică a căzut din calitatea dăruirii și iubirii, în calitatea primirii, sufletul, structura lui, dorința sa a fost divizată.

Nu există corpuri, există doar dorințe. Prin urmare, dorința lui, care era o mare lumină comună, s-a spulberat într-un număr mare de dorințe mici, fiecare conținând o microdoză de lumină. Trebuie să conectăm aceste microdoze împreună, direcționând dorințele noastre către o dorință mare, comună.

Aceasta este munca noastră de corectare. Pentru aceasta, nu este doar în colectarea particulelor în care s-a spulberat lumina, ci și în conectarea acestora într-o forță mare. Prin urmare, munca noastră este împărțită într-un număr mare de părți ale Kli -ului (vasul) spart al lui Adam și în secvența în care adunăm această singură dorință comună numită „Adam”.

Această lucrare are nevoie de mult timp, deoarece nu o putem face cu un singur efort. Prin urmare, ar trebui să înțelegem că fiecare dintre noi are nevoie de un mediu pentru a avansa.

Această lucrare are nevoie de mult timp, deoarece nu o putem face cu un singur efort. În principiu, în toate cazurile din viață, îmi pot rezolva majoritatea problemelor doar cu ajutorul mediului. Încep deja să înțeleg condiția, astfel ca spargerea Kli-ului să-mi dicteze să fiu în permanență cu propriul meu sine, care tânjește după conexiune. Atunci ne putem influența reciproc, acționa și să ne ajutăm unii pe alții, atât fizic, cât și interior.

Dorințele noastre, luminile care ne umplu, deși sunt încă minuscule, cu toate acestea, microdozele lor se influențează reciproc și, astfel, ne putem susține și ajuta. În asta este progresul nostru.

Acesta este motivul pentru care conexiunea este de maximă importanță. Încercând tot timpul să văd în alții un exemplu despre ce altceva pot face, ce altceva pot învăța de la toată lumea, de la oricine, în orice fel – din dorințele și acțiunile lor de conectare. Aceasta este considerată ca o persoană care o ajută pe alta.

Când ne adunăm, putem învăța atât virtual, cât și fizic, dar nimic nu poate înlocui o întrunire atât de mare ca o convenție, deoarece numai în astfel de adunări masive oamenii se pot influența reciproc.

Ei ar trebui să se ajute reciproc, să demonstreze cât de mult tânjesc pentru conexiune. Nu este nevoie să demonstrați familiaritate și îmbrățișări. Trebuie să încercăm să ne transmitem reciproc dorința inimilor noastre. Asta este important. Împreună ar trebui să încercăm să-l convingem pe Creator că suntem deja vrednici ca El să ne unească.

O astfel de cerere persistentă este cea mai importantă, de la fiecare inimă către alte inimi și prin conectarea lor cu Creatorul. Vom începe apoi să simțim că suntem cu adevărat în marea lumină superioară.

Acest lucru poate fi obținut numai la convențiile mari. Desigur, puteți veni la asta într-un grup și la întâlniri mai mici, dar când o astfel de masă de oameni vine, deja familiarizați între ei, este cu adevărat o forță grozavă. Nu există nimic asemănător pe lume. Mai mult, întreaga lume așteaptă, în mod inconștient, să-i aducem lumina, să-i aducem mai aproape de forța superioară.

Convenţia din Moldova “Ziua întâi” 9/6/19, „Dizolvarea în prieteni”, Lecția 1

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: