Afacere de la inimă la inimă

Trăim într-o nouă eră, cea veche nu se va întoarce. Prin urmare nu are rost să stăm și să plângem după viața de dinainte, ca un bătrân care-și amintește cu lacrimi în ochi de anii tinereții. Acel timp s-a dus, s-a terminat! Am fost expulzați din starea noastră anterioară, ușa s-a închis în spatele nostru și nu mai există cale de întoarcere. 

Nu este posibil să ne conducem în lumea nouă folosind sistemele vechi. Ceea ce ne-a rămas de făcut este să ne asigurăm că acestea se opresc. Anul viitor, în următoarele șase luni chiar, vom fi martorii colapsului acestor sisteme pe care le-am construit: financiar, industrial, educațional, toate se vor prăbuși în fața noastră ca un castel din cărți de joc.

Cum vom putea exista în acest caz? Va trebui să abandonăm toate sistemele construite în ultimele sute de ani – companii, bănci, industrie, comerț, sănătate, educație – pentru a trece la un nou sistem.

Cu calm, prieteni, fără panică sau stres! Ne-am făcut mari tocmai pentru a trece în mod conștient la o stare nouă, ținând frâiele dezvoltării în mâinile noastre.

Totul a fost controlat de egoismul nostru printr-un program unic, de a câștiga cât mai mult, de a avea succes și astăzi acest program nu mai funcționează. Natura ne prezintă un program nou. Nu mai pot face profit ca mai înainte: prin lucruri scumpe. Coronavirusul, cu bună știință, nu ne lasă să rămânem atașați de sistemele vechi.

Ne găsim deja într-un sistem nou, pe care însă nu știm să-l folosim. Noul sistem este grupul de zece, grupul cabalist al lumii. Este necesar să începem construcția unei noi umanități, cu relații noi, de la inimă la inimă. Nu este nevoie de nimic altceva. În conformitate cu relațiile interne noi neegoiste, va deveni clar cum să construim relațiile de afaceri. Ele trebuie să corespundă cu o relație de la inimă la inimă.

O stare nouă va aduce o metodă nouă de comunicare în afaceri. Totul se va schimba. Cele vechi vor fi distruse, în același timp noua producție va crește mai mult ca înainte, dar de dragul dăruirii, prin implicare mutuală. Principiul ar trebui să fie unul diferit: beneficiul general și nimeni să nu fie vătămat! Ar trebui ca nimeni să nu câștige mai mult decât alții, în detrimentul altora; totul are ca scop o conexiune tot mai bună.

Atunci, afacerile vor începe să crească în fața ochilor noștri, așa cum s-a spus: „Vlăstarii au ieșit din pământ,” va fi o cultură nouă, o recoltă nouă, totul va începe de la zero. Acesta este „câmpul binecuvântat de Creator.” Și toate principiile conexiunii pot fi preluate doar de la grupul de zece, din conexiunea noastră.

Din Lecția zilnică de cabala 8/5/20, “Pregătire pentru convenția virtuală  ‘O lume nouă’ 2020, ‘Ultima generație, de la lumea veche la lumea nouă’”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed