Ajungând la Lumina Superioară

509Întrebare: Este scris în Cartea Zohar că odată ce Adam a gustat fructul interzis, el nu trebuie să atingă Arborele Vieții. De ce?

Răspuns: Pentru că aceasta este lumina, care nu va face decât să înrăutățească starea lui coruptă, ca și cum ai da unui bebeluș sau cuiva necorectat o armă cu care să-și poată face rău lui și altora.

De aceea, acum este necesar să ne asigurăm că el intră în sistemul de guvernare, ceea ce îl va obliga mai întâi să se corecteze, apoi să primească împlinirea în conformitate cu aceasta și să devină recipientul forțelor.

Odată ce își dă seama în ce stare se află, primește forțele pentru corectare, nu că le-a avut deja și apoi a primit posibilitatea de a alege cum să lucreze cu ele. În primul rând, trebuie să dobândiți cunoștințe, să înțelegeți unde și cum mergeți, să vă desprindeți de perfecțiunea voastră imaginară și abia apoi să primiți lumina superioară și să vă corectați.

Așa existăm în lumea noastră. Astăzi, omenirea încă nu ajunge la lumina superioară. Nu primește nimic, aleargă și nu știe ce să facă.

Cu toate acestea, atunci când începe să se apropie de înțelegerea că ar trebui să se ridice în sus, atunci în măsura în care are o decizie fermă de a se corecta și de a se ridica deasupra stării sale de la calități egoiste la calități altruiste, va primi forța luminii. În caz contrar, se va răni și mai mult.

Din „Puterea cărții Zohar” de la KabTV # 7

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: