Ajungeți la starea Șabatului

294.3 Zohar pentru toți, punctul 444: Amintiți-vă ziua Şabatului, pentru a o păstra sfântă.

Sâmbătă este Şabat, care provine din cuvântul „Lishbot” (a se odihni, a nu mai lucra). Aceasta nu înseamnă o grevă, ci o încetare bruscă a tuturor activităților și implică acțiuni pentru corectarea sufletului.

Starea de a realiza corectarea completă a sufletului se numește „Șabat”. În lunga istorie a lumii, ne-am îndreptat spre corectarea sufletelor noastre. Aceasta este prima generație care a început să facă acest lucru, iar Cabala este dezvăluită tuturor.

Detașarea devine evidentă în lumea de astăzi, natura cu totul incluzivă se manifestă și totul cu singurul scop de a conduce omul la nevoia de a-și deschide sufletul și a începe să-l dezvolte.

Putem spune că suntem acum în ajunul Șabatului. Adică, de la prima revelație a Creatorului lui Adam, care a trăit acum 5.781 de ani, până la sfârșitul întregului program, care durează 6.000 de ani, au mai rămas doar 219 de ani. Dar puteți ajunge la starea Sabatului mai devreme.

Este o stare în care întreaga lume se ridică la nivelul următor, la sentimentul eternității, infinitului și perfecțiunii.

Putem realiza această tranziție critică într-un mod foarte ușor și frumos dacă explicăm tuturor ceea ce ne permite știința Cabalei și cum este implementată cu ușurință și simplu.

Dacă nu alegem să avansăm pe calea ușoară, va trebui totuși să ajungem în a șasea zi – starea eternității și perfecțiunii, înălțarea sufletelor noastre – dar prin evenimente foarte dure, drastice, dramatice, care pot implica războaie mondiale.

„Amintiți-vă ziua Sabatului” înseamnă să ne amintim că există într-o stare temporară și că trebuie să facem toate corecturile în timpul vieții noastre pentru a ajunge la starea eternă și perfectă. Prin urmare, „amintiți-vă” înseamnă „implementați”. În fiecare moment ar trebui să implementați această idee și să vă apropiați de ea.

KabTV „Puterea cărții Zohar” # 10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: