Al treilea val

283.01Orice stare poate fi corectată numai prin conexiunea noastră; acesta este singurul mijloc. Ne găsim din nou în următorul val al pandemiei, care se manifestă și se intensifică în întreaga lume. Am avertizat chiar la începutul pandemiei de coronavirus că nu se va termina rapid. Prin urmare, cred că vaccinările nu trebuie neglijate.

Este necesar să se respecte principiul „medicului i se permite să vindece”, în ciuda tuturor neajunsurilor pe care le cunoaștem despre medicină, precum și a avantajelor acesteia. Medicina nu poate fi mai bună decât persoanele cărora le este destinată. Medicii nu sunt îngeri și toate neajunsurile care există în medicină sunt exact ceea ce avem nevoie ca egoiști necorecți.

Dacă am fi mai buni, am fi vindecați prin alte metode, cu ajutorul luminii. Între timp, trebuie să fim tratați cu aceeași lumină, dar îmbrăcată în substanțe chimice. Prin urmare, trebuie să ascultați medicii.

Luați un exemplu de la profesorul meu Rabaș. În fiecare săptămână mergeam la un medic: un oftalmolog, un dermatolog, etc. El le-a urmat meticulos instrucțiunile. Și aceștia erau medici tradiționali, nu niște vindecători prin minuni. El a abordat această problemă foarte simplu, materialist.

Am avertizat în prealabil că coronavirusul nu va dispărea atât de ușor, că va reveni. Acum există al doilea sau al treilea val al acestuia și veți vedea câte alte astfel de valuri vor fi. Prin urmare, merită să ne vaccinăm: singurul mod în care mergem împreună atât în ​​formă materială, cât și în formă spirituală, conform principiului „medicului i se dă permisiunea de a vindeca”. Chiar medicul care aparține medicinii necorecte este cel mai potrivit pentru calitățile noastre necorectate.

Corectați-vă proprietățile în cele spirituale, iar medicina materială se va schimba și ea în bine. Dar, deocamdată, obținem ceea ce merităm, una se potrivește cu cealaltă. Și asta se întâmplă în orice, în orice situație de viață. Vom deveni mai corectați, iar lumea noastră va fi corectată. Aerul, apa și condițiile naturale se vor îmbunătăți, vulcanii și uraganele vor dispărea. Totul depinde de starea noastră internă.

Și acest lucru ar trebui abordat dintr-un punct de vedere spiritual, nu dintr-un material, fără a-ți inventa propriile metode de corectare și vindecare.

Din lecția zilnică de Cabala din 21.06.2021, „Avansare prin depășire”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed