Atac!

528.04Urcările și coborârile sunt necesare pe calea noastră; trebuie să le tratăm în mod egal și constructiv și să înțelegem că prin ele ne construim . Credem că ascensiunile sunt bune pentru că se simt mai plăcute în egoismul nostru. Dar, de fapt, un muncitor adevărat se simte mai bine în timpul coborârilor, deoarece acestea îi permit să-și extindă activitatea. Un adevărat maestru este fericit când are dificultăți, experiențe, suferințe și căutări.

Grupul de zece este ca harpa regelui David, corzile la care cântă Creatorul. Vrem să realizăm noi înșine acest instrument, să ne alăturăm Creatorului prin conexiunea noastră, să-L ajutăm în tot ceea ce face și să încercăm la fiecare pas să dezvăluim fiecare acțiune a Lui pentru a-I permite să cânte la instrumentul format de noi. Așa ajungem la adeziune cu Creatorul.

Dacă prietenii vor să se conecteze în așa fel încât fiecare să se completeze pe celălalt, dezvăluie cât de mult pot să intre în adeziune cu toți la Creator prin fiecare prieten din grupul de zece. Nimeni nu poate contacta singur Creatorul. De fiecare dată când cineva stabilește o conexiune cu Creatorul și îi unește pe toți ceilalți.

Există întotdeauna o structură de zece Sefirot în care fiecare joacă un rol special, reprezentând o Sefira și atacăm împreună. Este ca o unitate militară care intră în ofensivă, iar cel care este în față este primul care trage, apoi se retrage în spatele prietenilor săi. Apoi, al doilea iese în locul lui, în timp ce primul reîncarcă arma. Apoi, al treilea și al patrulea și așa mai departe.

Din conversația privind pregătirea Congresului din 22.01.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: