Avantajul educaţiei integrale

269Există un număr mare de profesii inutile în lume. Omul ar trebui să se elibereze de ele; altfel, va polua complet pământul. Ar trebui să treacă prin educaţia integrală.

Se estimează că 75% dintre oamenii care lucrează sunt angajați într-o muncă complet inutilă. Ar fi mult mai bine dacă mai mult de 90% din populația lumii s-ar opri să mai facă ceva și ar sta pur și simplu și ar consuma. Atât oamenii, cât și mediul ar fi mai bine.

Deci este urgentă nevoie de metoda educației integrale pentru a pune economia în ordine, pentru a o face normală, economică și pentru a elibera oamenii pentru ceea ce este cu adevărat necesar.

Conformitatea noastră cu natura, care poate fi realizată prin educație integrală, va aduce întreaga natură și pe noi înşine în ordine, adică în armonie, iar toate problemele pe care le vedem astăzi în lume și le numim criză vor deveni de fapt nașterea unei noi umanităţi. În principiu, sensul real al cuvântului „criză” este nașterea și nu ceva negativ aşa cum înțelegem noi acest termen.

KabTV „Am primit un apel. Investește o parte din tine”8/24/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed