Avem nevoie de o a treia forță

962.6Creatorul în mod deliberat face să se ciocnească contrariile, astfel încât să avem nevoie de o a treia forță pentru a conecta binele și răul, dreapta și stânga, orice contradicție la toate nivelurile și sub orice formă. Această a treia forță, adică forța Creatorului, se dezvăluită ca fiind cea care împacă toate opusele.

Vom vedea cum în lumea noastră ura crește zi de zi. Toate conexiunile pe care oamenii le-au stabilit până la vremea noastră vor începe acum să se rupă, să se destrame și să ne dezvăluie separarea și ura.

Această revelație va fi atât de substanțială încât va deveni clar că nu putem stabili singuri conexiuni. Există o singură forță superioară care împiedică conexiunea noastră și existența bună a întregii umanități, a fiecărei familii. Relațiile dintre țări, între oameni și omul cu el însuși vor exploda, dezvăluind din ce în ce mai mult spargerea, astfel încât să devină evident că numai cu ajutorul forței superioare este posibil să conectăm pe toată lumea și să acoperim toate păcatele cu dragoste.

Cu toate acestea, nu știm cum să facem acest lucru, deoarece, din punctul de vedere al bunului nostru simț, este ilogic, deoarece este peste nivelul nostru. Numai înțelepciunea Cabala explică modul realizării unei astfel de conexiune, să ne apropiem unul de celălalt și să stabilim pacea, astfel încât umanitatea să nu se prăbușească și să se împrăștie în direcții diferite, ca animalele care fug de bătăi.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabală 20.05.2021, „Justificarea Creatorului”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed