Blitz de sfaturi Cabala – 3/6/16

Întrebare: Poate o femeie să avanseze în spiritualitate dacă doar privește grupul bărbaților pe ecran ?

Răspuns: Desigur. Și un bărbat poate să avanseze în spiritualitate dacă doar privește grupul de bărbați pe ecran. Totul depinde de dorință, de asertivitate, persistență și tânjire.

Întrebare: Este posibil să găsești soțul ideal cu înțelepciunea Cabala ?

Răspuns: Nu este posibil să găsești un soț ideal și nici nu e nevoie să cauți unul. Înțelepciunea Cabala nu poate ajuta aici. Partenerul ideal pentru bărbați și femei este Creatorul.

Întrebare: Un soț și o soție se îndepărtează pentru că li se shimba atributele ?

Răspuns: Dimpotrivă, atributele diferite ajută un soț și o soție să se apropie și mai mult unul de celălalt, peste toate diferențele.

Întrebare: Soția dumneavoastră a dobândit calitatea dăruirii ?

Răspuns: Este secretul nostru de familie.

Întrebare: Care este rădăcină spirituală a cuplării dintre un bărbat și o femeie ?

Răspuns: Acest fenomen nu are rădăcină spirituală. Acțiuni similare care se petrec în lumea spirituală sunt numite cuplare prin lovire, pe care le studiem atunci când învățăm despre Partzufim spirituali.

Întrebare: Vreau să studiez înțelepciunea Cabala, dar sunt alte lucruri care mă interesează mai mult, ce ar trebui să fac ?

Răspuns: Trebuie să afli ce este mai important pentru tine în viață.

Întrebare: Dacă un soț și o soție studiază împreună, urmăresc lecția împreună, citesc sursele împreună și fac ateliere, au ei nevoie de grup ?

Răspuns: Ei vor simți dacă este important să aibă un grup sau nu. Dar amândoi ar trebui să ia această decizie. Dacă unul dintre ei încă vrea să facă parte dintr-un grup, are dreptul să facă asta.

Întrebare: Poate un tată și o fiică să interacționeze ca un grup Cabalist ?

Răspuns: Nu.

Întrebare: Există iubire adevărată în înțelepciunea Cabala ? Nu a te îndrăgosti, ci o mare iubire între un bărbat și o femeie ?

Răspuns: Dacă te referi la iubirea între un bărbat și o femeie în lumea noastră, nu are nimic de-a face cu înțelepciunea Cabala ! Înțelepciunea Cabala se ocupă cu relațiile dintre suflete, în timp ce în lumea noastră ne ocupam cu relațiile dintre corpurile fizice.

Întrebare: De ce este atât de dificil pentru atât de multe femei care studiază înțelepciunea Cabala să-și găsească un soț ?

Răspuns: Alte femei găsesc soți ? Cred că întrebarea ta se referă la statistici generale. În grupul nostru, pe de altă parte, cuplurile se căsătoresc mereu și fac copii. Desigur că sunt probleme, dar rata divorțurilor în comparație cu lumea este minusculă.

Întrebare: Are înțelepciunea Cabala o abordare specială asupra vieții de zi cu zi ? Cum ar fi că un Cabalist trebuie să-și schimbe cumva acțiunile ? De exemplu, să se implice în muncă spirituală pentru câteva ore și să-și petreacă restul timpului trăind oricum vrea și să lase totul să se rezolve de la sine.

Răspuns: Nimeni nu te forțează să faci ceva diferit. Poți să te porți în acest fel ! Dar apoi vei vedea că înțelepciunea Cabala îți umple gradual viața de zi cu zi. Atunci când avansezi vei simți că poți să implementezi muncă spirituală în timp ce muncești în viața de zi cu zi, de asemenea, când comunici cu alții. De ce nu, dacă poți profita de asta ?

Din emisiunea de Cabala în limba rusă din 06.03.2016

 

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: