Brevet pentru motorul etern

419Războiul dintre Ucraina și Rusia a dus la o gravă criză energetică în multe țări europene. Europa a implementat deja economisirea energiei, cum ar fi spălatul pe mâini în apă rece și dușurile mai scurte, dar principala problemă va fi încălzirea în timpul iernii.

Cum se poate ca în secolul XXI, în 2022, în țările cele mai dezvoltate, în bogata Europă de Vest oamenii să sufere de frig? Cum am ajuns la asta?

Cert este că europenii s-au obișnuit cu o viață caldă și confortabilă. Nu sunt preocupați de unde vine căldura. Așa că acum încep să înțeleagă ce mare problemă este aceasta pentru că Europa nu este la tropice, are o climă rece.

Nu s-au gândit să dezvolte tehnologii avansate pentru transportatorii de energie, deoarece au cumpărat gaz ieftin din Rusia. Energia este baza vieții. Oamenii au inventat o mulțime de dispozitive inteligente, dar toți au nevoie de energie. Dacă nu există energie, este o problemă. Energia nu poate fi înlocuită, ea este baza vieții.

Există o sursă infinită de energie în natura însăși. Este în aer, dar noi oamenii nu știm cum să o extragem de acolo. Nu putem exista pe aceeași lungime de undă cu energia care există în jurul nostru. Au existat studii interesante despre o astfel de energie, pe care Elon Musk le-a efectuat pentru a le folosi pentru mașina lui electrică Tesla.

Putem primi energie direct din natură, fără purtători de energie, fără a o converti dintr-o formă în alta. Și omenirea va putea face acest lucru cu condiția să se miște în direcția egalității. Altfel, nu vom putea descoperi această energie pentru că natura rulează după legea asemănării de formă.

Trebuie să fim asemănători unii cu alții și cu natura, astfel încât să nu existe bariere între noi și natură. Astfel, vom putea primi fără limite energie din natură. Natura ne poate oferi energie fără limite dacă nu există restricții și separări între noi.

KabTV “Perspectivă” 10/2/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: