Calatorind in lumea dorintelor

Intrebare: Este posibil sa retinem Lumina Inconjuratoare (Or Makif) in timpul zilei dupa ce iesim de la lectie, din grup, in lumea exterioara?

Raspuns: Legea oricarui camp fizic spune ca intensitatea (luminii sau a oricarui alt stimul) descreste proportional cu distanta, fata de sursa, la patrat. Cand mergi de doua ori mai departe de sursa, intensitatea scade de 4 ori. Dar daca vii de doua ori mai aproape, atunci intensitatea creste de 4 ori.

In lumea spirituala nu exista o sursa a Luminii, pentru ca Lumina umple intregul univers. De aceea, influenta ei este aceeasi oriunde te-ai afla.  Crezi ca ai iesit de la lectie si ai intrat in lumea externa, cand de fapt, toate schimbarile au loc in interiorul tau. Tu mergi de la o dorinta la alta. Toate locurile sunt dorintele tale. Calatoresti inauntrul tau.

De aceea totul depide de cat de mult ai trezit Lumina in interiorul dorintelor. Lumina este prezenta in ele in mod egal si complet. Nu conteaza unde te afli, afara pe strada sau cu grupul la lectie. Ai putea fi fizic prezent in grup, dar cu gandul departe.

Gradul de conexiune cu Lumina depinde doar de intentie. Cat de mult imi doresc sa ma conectez la ea ?

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed