Calea dificilă a umanității

Întrebare: Care este calea corectă pentru umanitate?

Răspuns: Să realizeze interacțiunea absolută unul cu altul până la iubire. Înțelepciunea Cabala vorbește despre asta. Asta este ceea ce Abraham a vrut să îi învețe pe oameni. De aici au venit toate religiile care și-au defaimat cu succes reputația și ca rezultat toate postulatele au rămas doar pe hârtie.

Unde sunt chemate UN, UNESCO și alte organizații mari ca într-un fel să aibă grijă de oamenii din lume? Până la urmă, până când nu corectăm egoismul, nimic bun nu se va întâmpla. Și pentru a-l corecta, evident, noi avem nevoie de o acțiune chirurgicală acută.

Întrebare: Ce pasi practici vezi pe această cale dificilă? Fiecare țară ar trebui să lucreze la asta separat sau un fel de întălnire ar trebui să aibă loc la care toate statele să ajungă la o decizie comună?

Desigur, oamenii vor fi de acord cu tine. Eu nu cred că sunt mulți oameni care ar obiecta la a trăi în iubire, ca o singură familie. Dar cum să facem asta în practică? Ce pași ar trebui să facă țările?

Răspuns: Primul pas este realizarea nevoii de a educa o persoană. Pentru a crea un sistem de reeducare, noi deja avem o bază relativă. Astăzi totul este făcut prin Internet și ajunge la orice problemă fără nicio problemă.

Noi trebuie să aflăm în mod clar ce companii sunt cu adevărat necesare pentru existența noastră normală. Fiecare familie ar trebui să aibă un apartament, hrană, îmbrăcăminte, siguranță și medicamente. Adică tot ce îți trebuie. Dar nimic mai mult. Asta este ceea ce spune înțelepciunea Cabala.

Iar orice altceva ar trebui cheltuit pe reeducarea noastră. De exemplu, jumătate din opt miliarde de oameni pot fi eliberați de toată munca sau să muncească alternativ. Ei se vor angaja în învățarea și relaționarea practică a unuia cu celălalt.

Asta va deveni o ocupație obligatorie pentru care oamenii vor primi o bursă școlară sau o alocație la nivelul restului muncitorilor.

Noi trebuie să începem să implementăm asta deoarece fără asta noi nu vom supraviețui pe Pământ.

Întrebare: Ce ar trebui să împingă oamenii să se unească?

Răspuns: Conștientizarea sau suferința.

Întrebare: Și cine ar trebui atunci să ia deciziile? Conducătorii prezenți? Sau țările vor nominaliza oameni noi care vor înțelege importanța și necesitatea unor asemenea schimbări drastice?

Răspuns: Niciun dintre ei nu va putea să reeduce societatea deoarece nimic nou nu poate fi așteptat de la egoiști. Ei tot vor împinge sistemele lor – ce este în capul și în sufletul lor.

Deciziile trebuie luate în mod cuprinzător, împreună cu toată lumea, bogați și săraci, altfel lumea nu va supraviețui. Într-o asemenea formă așa cum este astăzi, nu are niciun drept să existe în cadrul naturii generale deoarece acum ne arată integralitatea sa absolută.

De pe KabTV “Situația internațională de astăzi” 6/18/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: