Calea este prin grup

934Trebuie să depunem eforturi mari pentru a ne convinge că drumul către Creator este prin grup. La urma urmei, această cale nu este firească pentru noi.

Toată lumea ar vrea să vină la Creator de dragul câștigului egoist, cu speranța de a-și asigura securitatea. Altfel, existăm în întuneric și incertitudine și orice speranță este doar în sprijinul Creatorului.

Cu toate acestea, pe drumul de la mine la Creator se află grupul, grupul de zece, prin care mă pot forma pentru a adera la Creator. Lumina superioară vine de la Creator, dar nu o pot primi decât dacă intră în zece dorințe. Prin urmare, trebuie să colectez aceste zece dorințe și să conectez dorințele prietenilor mei, astfel încât Creatorul să se îmbrace în aceste zece Sefirot.

Lumina trece prin Sefira Keter și se răspândește prin toate cele zece Sefirot și apoi încep să o simt mai jos, în Malchut. Dar trebuie să adun această structură acceptând că toate aceste dorințe sunt ale mele și acceptând toate condițiile grupului.

Conexiunea pe care o construim va fi aranjată așa cum este descris în Studiul celor Zece Sefirot și ne va permite prin aceasta să ne conectăm cu Creatorul și Creatorul cu noi.

Din lecția zilnică de Cabală 06.04.2021, „Creșterea importanței obiectivului

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: