Când această lume dispare

537Întrebare: Olga scrie: „Am citit undeva sau am auzit de la dvs că embrionul din pântec își vede întreaga viață de la început până la sfârșit. Chiar așa? Și dacă da, atunci de ce pierde aceste abilități mai târziu? ”

Răspuns: Acesta se referă la un embrion spiritual, nu la unul obișnuit. Embrionul nostru nu este diferit de embrionul animalelor. Ne naștem la fel ca animalele. Și treptat, dacă ne dezvoltăm, ne dezvoltăm probabil în oameni decenți și poate chiar în oameni spirituali care simt Creatorul.

Întrebare: Să spunem că ne dezvoltăm ca embrion spiritual. Deci, ce înseamnă că acest embrion spiritual vede totul? Ce înseamnă: „totul, de la început până la sfârșit”?

Răspuns: Cum se vede pe sine: de unde este, ce este, în ce scop. Adică începe să-și vadă întreaga cale de la început până la sfârșit, dar pe o scară foarte îngustă. Și înțelege de ce s-a născut și există într-o formă spirituală.

Întrebare: Și care este acesta, acest scop? Ce pot vedea dacă sunt un embrion spiritual?

Răspuns: Adeziune completă cu toate sufletele și cu Creatorul. Asta e tot. Este o ascensiune către calitatea dăruirii, calitatea iubirii, calitatea conexiunii absolute cu toată lumea, atunci când sentimentul timpului, al mișcării, adică al întregii lumi, încetează să mai fie resimțit.

Întrebare: În ce moment devine o persoană un embrion spiritual?

Răspuns: Atunci când cineva încetează să se mai gândească la sine.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 7/15/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed