Când bărbații plâng

284.05Întrebare: Medicii ne sfătuiesc să plângem o dată pe săptămână. Se spune că lacrimile ameliorează stresul psihologic. Când plângem, endorfinele, care ne lipsesc, sunt eliberate. De asemenea, se spune că durerea fizică este stinsă. Corpul produce encefaline, care sunt analgezice naturale. Transpirația și lacrimile ajută la eliminarea toxinelor dăunătoare din corp, iar lacrimile ajută la scăderea tensiunii arteriale. ”

Se pare că ar trebui să plângem mai des. Poți explica asta?

Răspuns: Cu siguranță. Există multe lacrimi, chiar în procesul de plâns, în acest mic stres interior pe care lacrimile îl poartă.

Aceasta este purificarea. Un bărbat strigă.

Întrebare: Trebuie să plângi până la capăt și, după aceea, este în pace?

Răspuns: Nu este ușor. Cu atât mai mult pentru bărbați. Se întâmplă doar uneori când au loc acțiuni speciale interesante, când simți că dezvăluie ceva. Dar acestea nu sunt lacrimile femeilor.

Întrebare: Lacrimile bărbaților sunt diferite de cele ale femeilor?

Răspuns: Absolut. Aici devine clară o graniță între bărbați și femei – o femeie nu poate plânge din motive masculine sau un bărbat din motive feminine. Nu este nimic de făcut aici. Prin urmare, suntem doi și nu unul singur. Lacrimile noastre sunt diferite. Avem sisteme diferite! La un mascul, trece prin creier, iar la o femeie prin inimă și uter.

La un bărbat, trece puțin prin inimă, dar mai ales prin creier. La o femeie – prin inimă și în principal prin uter. Lacrimile trec prin aceste sisteme, care se numesc masculin și feminin.

Un bărbat plânge când își dă seama de ceva special și conștiința sa despre acest lucru special se îmbină cu sentimentele sale pentru asta. O femeie plânge când toate acestea trec prin sistemul ei. La urma urmei, sunt oameni complet diferiți. Sunt din lumi diferite!

Întrebare: Atunci ce înseamnă legătura dintre aceste lumi?

Răspuns: Nu se conectează. Se unesc numai în Creator atunci când se ridică deasupra lor pentru a-și dezvălui rădăcina comună unică. Numai acolo se pot uni, dezvălui Creatorul și fiecare se dezvăluie cu adevărat în celălalt.

Prin urmare, există o atracție atât de specială între noi, opozitatea acestor sexe și așa mai departe. Acesta este un sistem de relații foarte complex.

Întrebare: Uniunea reală apare acolo – în Creator?

Răspuns: În cer, așa cum se spune.

Întrebare: Nu ești o persoană sentimentală, dar când vorbim despre profesorul tău Rabash, văd foarte des cum ochii tăi se umezesc brusc și cât de diferit devii. De ce?

Răspuns: Nu pot face nimic în acest sens. Pentru că rădăcina sufletului meu este în el, de aceea sunt diferit.

Din emisiunea de pe KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman”, 28.12.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: