Când conexiunile se întrerup

294.2Întrebare: Este incredibil ce se întâmplă în lume acum. Toate legăturile se destramă; o mamă își poate vinde propriul copil. Se întâmplă lucruri nebunești. Spuneţi că acest lucru este dezvăluit intenționat?

Răspuns: Acest lucru este dezvăluit datorită opoziției noastre faţă de sistemul ideal în care de fapt existăm, dar nu îi corespundem deloc. În același timp, este dezvăluită înțelepciunea Cabalei: metodologia care explică modul în care ne putem aduce pe noi înşine în concordanţă cu acest system, pentru a fi într-un confort perfect.

Până în acest moment, cabaliștii l-au ascuns și acum îl dezvăluie pentru că abia acum este nevoie de el. Prin implementarea acestuia, este posibil ca oamenii să se corecteze, astfel încât să se conformeze legii generale a dăruirii și iubirii. Aceasta este o lege a naturii. Dacă nu o respecţi, te simți rău. Respectaţi-o și totul va fi bine.

În principiu, în științele noastre fizice, studiem cum să respectăm legile naturii și, în același timp, cum să obținem cele mai multe beneficii pentru noi înșine. La fel este și aici. Prin urmare, Cabala se numește Cabala Hochmat, ceea ce înseamnă înțelepciunea primirii. Este primirea corectă a energiei

KabTV “Prim plan”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: