Când este activată lumina

265Adevărata stare a umanității este dăruirea și iubirea. Cum putem ajunge la asta și să ajungem treptat? Prin desfășurarea de tot felul de seminarii, prin literatură nouă, artă nouă, relații reciproce noi și exemple noi din toate părțile.

Apoi omul parcă intră într-un mediu complet diferit și începe să se pregătească în interior și în exterior. În conformitate cu aceasta, oamenii vor începe aproape imediat să simtă schimbări în ei înșiși, deoarece lumina acționează într-o masă uriașă de oameni. Acestea sunt schimbări uimitoare. Acestea sunt astfel de transformări!

Oamenii încep să gândească diferit; își reduc zelul egoist și uită de visele lor egoiste de a obține din ce în ce mai mult. Toate canalele TV axate pe „de unde să cumpărați” și „ce să vindeți”, care sunt construite pe stimularea egoistă, sunt închise. Se pornesc televiziuni și canale publice complet diferite, care sunt construite pe principii absolut diferite. Și reeducare, reeducare!

Acest sistem este creat pe baza sistemului naturii care s-a format în mod natural din lumea infinitului. Când aspiri la asta, doar o trezești în tine.

Aici funcționează metoda inducției simple. Când te apropii de un magnet într-un câmp magnetic, ca într-o bucată de fir electric, în tine apare un curent. Pe acest principiu sunt construite tot felul de mecanisme, generatoare, dinamuri etc. Un fir metalic care se mișcă într-un câmp magnetic face ca electronii să se miște în el, adică un curent electric.

La noi este la fel. Trebuie să ne mișcăm în acest domeniu și atunci va fi indus un „curent” în interiorul nostru. Și asta este; nu mai este nevoie de nimic, pentru că în acest caz vom simți o cu totul altă natură.

KabTV “Am primit un apel. Pedeapsa ideală” 05.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: