Când vor aduce banii fericire

961.2Comentariu: Recent, Margaret Loughrey, o locuitoare a orașului irlandez Straban, a fost găsită moartă în casa ei din Irlanda de Nord. Ea avea 56 de ani.

În 2013, ea a câștigat la loterie 27 de milioane de lire sterline, și-a cumpărat imobile, casa ei, un pub și a deschis un centru de recreere pentru locuitorii orașului. Ea a plănuit să construiască locuințe la prețuri accesibile pentru locuitorii de pe terenul ei. Ea și-a cheltuit jumătate din câștiguri pentru caritate.

Dar centrul de recreere a fost incendiat de mai multe ori. Ea a primit o pedeapsă cu suspendare pentru grosolănie în stare de ebrietate. Mai târziu, ea a susținut că oamenii au furat milioane de la ea. Ea a spus că câștigul ei la loterie „a trimis-o în iad și înapoi. Banii nu mi-au adus decât durere. Mi-au distrus viața”, a spus ea pentru Sunday Life. (Belfast Live)

Răspunsul meu: Absolut corect.

Întrebare: De ce se fac astfel de teste unei persoane?

Răspuns: Este un blestem.

Comentariu: Adică, întotdeauna când se dau mulți bani, este un blestem?

Răspunsul meu: Da.

Întrebare: Poate o persoană să facă față cumva?

Răspuns: Nu. El încearcă să facă un lucru bun în cadrul înțelegerii sale despre lume, poate, oferind miliarde. Dar nu va face niciun bine.

Întrebare: Deci este mai bine să renunți imediat la acești bani, să rupi biletul, să-l arunci și gata?

Răspuns: O persoană este incapabilă să facă acest lucru. Imaginează-ți că ți se aduce un platou uriaș cu monede de aur sau altceva și câștigi totul. Și așa, le pui în buzunar și mai sunt câteva monede rămase pe farfurie… nu le vei lăsa.

Comentariu: Ce sclavi suntem până la urmă! Putem fi cumpărați atât de ușor, la propriu!

Răspunsul meu: Desigur. Este incredibil!

Comentariu: Din toate acestea ar trebui să se tragă o concluzie.

Răspunsul meu: În afară de educație, educație largă și corectă la nivel mondial, nu văd nicio soluție. Absolut niciuna!

Întrebare:: Și dacă o persoană este crescută în “iubeşte-ţi aproapele tău ca pe tine însuți” cum va acționa el în cazul în care câștigă, să zicem, o sumă uriașă de bani?

Răspuns: Vezi tu, ea a făcut tot felul de lucruri bune. Dar oamenii au dat foc acestor locuri. Pentru că depășește înțelegerea normală a oamenilor despre cum ar trebui să fie aranjată lumea. Era invidiată. Nu se potrivea cu ideologia lor.

Comentariu: Ne oferi caritate și nu avem nevoie de ea ar spune. În schimb, uită-te la tine!

Răspunsul meu: Câte astfel de cazuri au fost cu oameni buni… şi ce li sa făcut! Aceasta este natura umană.

Întrebare: Ce credeţi, de la înălțimea unei persoane cu bune maniere, cum va privi această suma uriașă pe care o primește?

Răspuns: I-a fost dată de Dumnezeu pentru a-i apropia pe oameni de El, de Creator, pentru a dezvolta în oameni măcar o oarecare aparență de iubire. Dar ce vei face? Vei deschide școli duminicale în Irlanda de Nord? Toti sunt deja acolo.

Comentariu: Dar dvs înşivă aţi spus că este necesar să aduci oamenii mai aproape de iubire, și spuneţi imediat că acest lucru este imposibil.

Răspunsul meu: Toate acestea sunt posibile numai în cadrul unei educații cabaliste foarte serioase, semnificative și bine planificate. O anumită dezvoltare a omului și a umanității este încă necesară. Va fi atunci când își vor da seama, prin problemele uriașe în care se află și care sunt de nerezolvate, de fapt, probleme ale umanității, că nu au nici un leac pentru aceste probleme, cu excepția conexiunii între ei.

Întrebare: Ce s-ar fi întâmplat dacă acești bani ar fi fost dați în scopul conexiunii umanității?

Răspuns: Nu există astfel de oameni. Nici măcar nu există o astfel de organizație care să poată contabiliza în mod corespunzător astfel de sume, nu există oameni care să asculte. Pentru aceasta sunt necesare alte condiții.

Întrebare: Care este concluzia dvs, atunci?

Răspuns: Nu oferi. Nu aprindeți acest lucru într- o persoană. Personal, vă rog să nu-mi dați astfel de sume.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 9/23/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: