“Care a fost rezultatul lovirii unui asteroid de către NASA?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Care a fost rezultatul lovirii unui asteroid de către NASA?

Într-adevăr, NASA a reușit să lovească un asteroid gigant și să-l devieze de pe orbita sa, iar directorul NASA a declarat că NASA încearcă să fie pregătită pentru orice ne-ar putea distruge universul.

Cred că este o evoluție pozitivă, dar pentru început.cred și că universul nu ne aruncă niciun asteroid.

Dacă vom căuta un sentiment adevărat de securitate pe planeta noastră, atunci trebuie să recunoaștem existența unei forțe superioare în univers, care ne este ascunsă. Este o forță care cuprinde și gestionează totul și pe toți, iar prin această forță, putem gestiona universul.

Ne conectăm la această forță în dorința noastră, atunci când vrem să ne apropiem de ea: să facem din dorința noastră dorința ei. Care este dorința ei? Dorința sa este ca noi să operăm în beneficiul tuturor și ca totul să se conecteze ca un singur sistem. Cu alte cuvinte, forța generală a universului așteaptă ca noi – ființele umane – să o activăm într-un mod care este bun și binevoitor față de toată lumea. Când realizăm dorința forței superioare față de noi în acest fel, atunci atenuăm și loviturile pe care le primim din univers și  în schimb, vom simți o îmbrățișare maximă, ca și cum ne-ar îmbrățișa – o senzație de eternitate și perfecțiune.

Prin urmare, dacă ne ajustăm forța interioară – o mică dorință din noi – pentru a ne adapta naturii, putem apoi gestiona universul și ne putem simți în siguranță fără a fi nevoie să creăm dispozitive care să lovească asteroizii.

În înțelepciunea Cabala, există o zicală: „Fă-ți dorința ca dorința Lui”, iar apoi El – forța superioară – va face ca dorința Lui să fie ca a ta. Forța superioară, sau forța generală a naturii, în Cabala este numită și „Creatorul”. Dacă dorim să ne apropiem de Creator cu o intenție pozitivă, atunci El va face același lucru cu noi.

În practică, a te apropia de forța superioară a naturii înseamnă a exercita o influență pozitivă asupra tuturor oamenilor. Dacă facem acest lucru, atunci vom începe să simțim că putem organiza armonios forțele din jurul nostru în natură, pe planeta noastră și în spațiul cosmic.

Bazat pe videoclipul „NASA lovește un asteroid – Răspunsul unui cabalist” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed