“Care este cea mai importantă abilitate emoțională pe care să o dezvolţi unui copil?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Care este cea mai importantă abilitate emoțională pe care să o dezvolţi unui copil?

Prietenia. Nu este nimic mai important decât să fii cu prietenii. Prin aceasta, copiii dezvoltă apropierea cu alți copii, cum să vorbească între ei și să se conecteze și în general, construirea unor relații de prietenie ne permite să ne bucurăm de o viață mai fericită, mai echilibrată și mai calmă.

O prietenie este un tip diferit de relație față de una în care încercăm să-i depășim pe ceilalți și să ieșim numărul unu în societate. Prieteniile implică faptul că dezvoltăm conexiuni de iubire între noi, în timp ce abordarea individualistă a succesului ne cere să fim stresați în mod constant într-un mod de atac și apărare.

Astăzi, vedem din ce în ce mai mulți copii cu tot felul de probleme psihologice și psihiatrice și vedem cum aceste probleme mentale îi urmăresc până la vârsta adultă. Prin urmare, cea mai importantă abilitate emoțională și socială de dezvoltat la copii este prietenia, de a dezvolta un sentiment de încredere reciprocă și responsabilitate între toți, o stare în care cu toții am putea să închidem literalmente ochii și să ne simțim în pace.

Bazat pe videoclipul „Care este cea mai importantă abilitate emoțională pe care să o dezvolți unui copil?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed